foto

David A. Rosemont

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 Clevelandský únos (TV film)
2014 Jako ve snu (TV film)
Jeden Štědrý den (TV film)
Příběh Gabby Douglasové (TV film)
2012 Firelight (TV film)
Ocelové magnólie (TV film)
2010 November Christmas (TV film)
2009 America (TV film)
Zlaté ruce: Příběh Bena Carsona (TV film)
2008 Sex a lži města hříchu: Skandál Teda Biniona (TV film)
V utajení (TV film)
1996 What Love Sees (TV film)
1995 Tajemný anděl paní Frankweilerové (TV film)
1994 Trick of the Eye (TV film)
1991 Long Road Home (TV film)
Odvěký zákon (TV film)
Vražedné pochybnosti (TV film)
1988 Desátý muž (TV film)
1986 Vánoční dárek (TV film)
1985 Korsičtí bratři (TV film)

TV seriály

2017 Manhunt: Unabomber (TV seriál)
Mercy Street (TV seriál)
House of Bondage (S02E06)
Unknown Soldier (S02E05)
Southern Mercy (S02E04)
další epizody (5)
2013 Bonnie and Clyde: Dead and Alive (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace