foto

Joe Massingill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Car Dogs
2015 Sex, Death and Bowling
The Submarine Kid
2014 Jako ve snu (TV film)
Na vítězné vlně
2013 Království lesních strážců
Smrtonosná past: Opět v akci
2012 Zpátky ve hře

TV seriály

2019 Hlava 22 (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 2 (E02)
Barry (TV seriál)
What?! (S02E04)
Past = Present x Future Over Yesterday (S02E03)
2018 Doktoři (TV seriál)
Spolubojovník (S01E03)
2016 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Flipping the Switch (S03E03)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Gingerbread Man (E09)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Útěk z vězení (S01E03)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Boj o sympatie (S03E05)
Život jde dál (S02E21)
S tebou už nikdy (S02E17)
další epizody (7)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E10)
Jiskření (S02E09)
Se mnou asi ne, chlapče (S02E07)
další epizody (5)
2011 Courage, New Hampshire (TV seriál)
Glee (TV seriál)
Hrnec zlata (S03E04)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Last Goodbye

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace