foto

John Altschuler

  • nar. 1963

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Akční park
2007 Ledově ostří

TV seriály

2016 Lopez (TV seriál)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Produkt pro širokou veřejnost (S01E01)
2009 The Goode Family (TV seriál)
2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
I'm with Cupid (S06E06)
2001 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
It's Not Easy Being Green (S05E17)
2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
'Twas the Nut Before Christmas (S05E08)
Won't You Pimai Neighbor? (S04E18)
1999 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Bills Are Made to Be Broken (S04E03)
Death and Texas (S03E22)
Love Hurts and So Does Art (S03E18)
1998 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Life in the Fast Lane, Bobby's Saga (S02E21)
Three Days of the Kahndo (S02E15)
1996 High Life, The (TV seriál)
1993 Beavis a Butt-Head (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Silicon Valley (TV seriál)
Exit Event (S06E07)
RussFest (S06E06)
Tethics (S06E05)
další epizody (7)
2018 Silicon Valley (TV seriál)
Fifty-One Percent (S05E08)
Initial Coin Offering (S05E07)
Artificial Emotional Intelligence (S05E06)
další epizody (8)
2017 Silicon Valley (TV seriál)
Server Error (S04E10)
Hooli-Con (S04E09)
The Keenan Vortex (S04E08)
další epizody (10)
2016 Lopez (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Výkyv (S03E10)
Denní aktivní uživatelé (S03E09)
Převod podílu (S03E08)
další epizody (10)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Dva dny Kondora (S02E10)
Rozhodčí řízení (S02E09)
Hackeři (S02E08)
další epizody (10)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Možnosti optimálního výkonu (S01E08)
Test v praxi (S01E07)
Externí konzultant (S01E06)
další epizody (8)
2009 The Goode Family (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Unfortunate Son (S06E11)
2001 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Bobby Goes Nuts (S06E01)
2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
'Twas the Nut Before Christmas (S05E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky