foto

John Altschuler

  • nar. 1963
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Akční park
2007 Ledově ostří

TV seriály

2016 Lopez (TV seriál)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Produkt pro širokou veřejnost (S01E01)
2009 The Goode Family (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1996 High Life, The (TV seriál)
1993 Beavis a Butt-Head (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Silicon Valley (TV seriál)
Fifty-One Percent (S05E08)
Initial Coin Offering (S05E07)
Artificial Emotional Intelligence (S05E06)
další epizody (8)
2017 Silicon Valley (TV seriál)
Server Error (S04E10)
Hooli-Con (S04E09)
The Keenan Vortex (S04E08)
další epizody (10)
2016 Lopez (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Výkyv (S03E10)
Denní aktivní uživatelé (S03E09)
Převod podílu (S03E08)
další epizody (10)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Dva dny Kondora (S02E10)
Rozhodčí řízení (S02E09)
Hackeři (S02E08)
další epizody (10)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Možnosti optimálního výkonu (S01E08)
Test v praxi (S01E07)
Externí konzultant (S01E06)
další epizody (8)
2009 The Goode Family (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace