foto

Jacqueline Lord

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dangerous Matrimony (TV film)
2017 Nástroj zkázy (TV film)
2016 Smrtící ráj (TV film)
Vigilante Diaries
2015 Noční šichta
2008 Stiletto
2006 Žoldáci spravedlnosti

TV seriály

2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Payback for Beginners (S02E01)
2012 Breaking In (TV seriál)
Game of Jones (S02E04)
Franklin a Bash (TV seriál)
Waiting on a Friend (S02E09)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Zub za zub (S02E22)
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Audrey is Dumb (S06E03)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a výlet (S01E11)

Dokumentární

2006 Making 'Mercenary for Justice'