foto

Petra Wolf

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tatort - Und Tschüss (TV film)
2004 Hab mich lieb!
2002 Místo činu: Hamburg - Pasažér (TV film)
2001 Ein Zwilling zuviel (TV film)
Tatort - Der Präsident (TV film)
2000 Der Hahn ist tot (TV film)
1999 Stahlnetz - Der Spanner (TV film)

TV seriály

1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky