foto

Andrew Burt

  • nar. 23.5.1945 (74 let)
    Wakefield, West Yorkshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Jeden svět nestačí
1995 Not Like Us
1987 Slečna Marpleová: Vlak z Paddingtonu (TV film)
1986 All Passion Spent (TV film)
1984 Swallows and Amazons Forever!: Coot Club (TV film)
Swallows and Amazons Forever!: The Big Six (TV film)
1983 The Two Gentlemen of Verona (TV film)
1982 Gulliver in Lilliput (TV film)
1977 The Black Panther

TV seriály

2005 MI5 (TV seriál)
Epizoda 5 (S04E05)
2004 The Grid (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Look Around You (TV seriál)
Profil vraha (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1998 In the Red (TV seriál)
Supply & Demand (TV seriál)
1997 I'm Alan Partridge (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Madson (TV seriál)
1994 Day Today, The (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Titmuss Regained (TV seriál)
1990 Chain (TV seriál)
Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1989 Campion (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
1988 London's Burning (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Strike It Rich! (TV seriál)
The Theban Plays by Sophocles (TV seriál)
1985 C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Howard's Way (TV seriál)
Super Gran (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
Sharing Time (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Bognor (TV seriál)
1980 Cribb (TV seriál)
Juliet Bravo (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Neobvyklé příběhy (TV seriál)
The Legend of King Arthur (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
The Voyage of Charles Darwin (TV seriál)
1977 Rock Follies of '77 (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace