foto

David Swift

  • nar. 3.4.1931
    Liverpool, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 8.4.2016 (85 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Life Beyond the Box: Norman Stanley Fletcher (TV film)
1995 Jack a Sarah
1991 Amnesty International's Big 30 (divadelní záznam)
1989 Countdown to War (TV film)
1988 Jack Rozparovač (TV film)
Velmi si vás vážíme
1986 Udržet sen (TV film)
1985 Operation Julie (TV film)
Star Quality (TV film)
1984 Arthur's Hallowed Ground (TV film)
1981 Bunker, The (TV film)
1978 Bídníci (TV film)
Král Richard II. (TV film)
1977 The Black Panther
Uppdraget
1974 Dokonalý plán
Who Killed Lamb? (TV film)
1973 Prosím žádný sex - jsme Britové
Šakal
1972 S tetou na cestách
1964 Hamlet at Elsinore (TV film)

TV seriály

2002 Born and Bred (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1992 Crime Story (TV seriál)
1990 Drop the Dead Donkey (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Křížový král (S01E09)
The Paradise Club (TV seriál)
1987 Diary of Anne Frank, The (TV seriál)
Flying Lady (TV seriál)
Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
Storyteller, The (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 King & Castle (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
Freud (TV seriál)
Záhady Slavičího domu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
1983 Give us a Break (TV seriál)
No Excuses (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
Private Schulz (TV seriál)
The Day of the Triffids (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 Fox (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Tajný fond (S04E09)
1979 Bloomers (TV seriál)
Charles Endell, Esq (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
1978 Breakaway Girls (TV seriál)
Going Straight (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
Victorian Scandals (TV seriál)
1975 Couples (TV seriál)
Nightingale's Boys (TV seriál)
You're On Your Own (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
Father Brown (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1972 War and Peace (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Casanova (TV seriál)
Follyfoot (TV seriál)
1970 A Family at War (TV seriál)
Menace (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 Hereward the Wake (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Love Story (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace