foto

Kristy Dobkin

  • nar. 1970

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Playing House

TV seriály

2002 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kočičinec (S02E20)
Lovci pokladů (TV seriál)
Nepřítel v zádech (S03E14)
2001 Largo (TV seriál)
2000 Ztracený svět (TV seriál)
Unnatural Selection (S01E15)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1980 Flo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace