foto

Arnold Ridley

  • nar. 7.1.1896
    Bath, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.3.1984 (88 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 The Amorous Milkman
1973 Carry On Girls
1971 Dad's Army
1966 Člověk pro každé počasí
1964 Crooks in Cloisters
1958 The Man Who Sold Death (TV film)
1952 Stolen Face
1951 Green Grow the Rushes
1949 The Interrupted Journey
1946 The Man with the Cloak Full of Holes (TV film)

TV seriály

1977 Dad's Army (TV seriál)
Never Too Old (S09E06)
Number Engaged (S09E05)
The Miser's Hoard (S09E04)
další epizody (6)
1976 Dad's Army (TV seriál)
The Love of Three Oranges (S08E08)
1975 Dad's Army (TV seriál)
My Brother and I (S08E07)
The Face on the Poster (S08E06)
High Finance (S08E05)
další epizody (7)
1974 Dad's Army (TV seriál)
Turkey Dinner (S07E06)
The Captain's Car (S07E05)
The Godiva Affair (S07E04)
další epizody (6)
1973 Thriller (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
The Recruit (S06E07)
Things That Go Bump in the Night (S06E06)
The Honourable Man (S06E05)
další epizody (7)
1972 The Persuaders! (TV seriál)
The Ozerov Inheritance (E22)
Dad's Army (TV seriál)
Time on My Hands (S05E13)
Round and Round Went the Great Big Wheel (S05E12)
A Brush with the Law (S05E11)
další epizody (13)
1970 Dad's Army (TV seriál)
Battle of the Giants! (S04E14)
Fallen Idol (S04E13)
Uninvited Guests (S04E12)
další epizody (14)
1969 As Good Cooks Go (TV seriál)
Contenders, The (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Flaxton Boys (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
Dad's Army (TV seriál)
Sons of the Sea (S03E14)
No Spring for Frazer (S03E13)
Man Hunt (S03E12)
další epizody (20)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Shooting Pains (S01E06)
The Showing Up of Corporal Jones (S01E05)
The Enemy Within the Gates (S01E04)
další epizody (6)
The Caesars (TV seriál)
1967 Very Merry Widow, The (TV seriál)
1966 Hunchback of Notre Dame, The (TV seriál)
Mrs Thursday (TV seriál)
1965 Out of the Unknown (TV seriál)
The Wednesday Thriller (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Yorky (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Great Expectations (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
London Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Spøgelsestoget - divadelní hra
1967 Polnočný vlak (TV film) - divadelní hra
1936 Royal Eagle
1933 Kísértetek vonata - divadelní hra
1931 Flying Fool, The
Ghost Train, The - divadelní hra
Keepers of Youth - divadelní hra
Third Time Lucky - divadelní hra
1929 The Wrecker - divadelní hra
1927 Der Geisterzug - divadelní hra

Režijní filmografie

Filmy

1936 Royal Eagle

Spisovatelská filmografie

Filmy

1934 Un train dans la nuit - povídka

Host

TV pořady

1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace