foto

Sergej Gubanov

  • nar. 7.3.1977 (43 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV film)
2012 Duchless. Konec glamura
2009 Spiknutí: Echelon
2007 Payback

TV seriály

2020 Novaja žizň (TV seriál)
2019 Kassirši (TV seriál)
Načňom vsjo snačala (TV seriál)
Někrasivaja podružka (TV seriál)
Raja znajet vsjo! (TV seriál)
Sekta (TV seriál)
Černov (TV seriál)
2018 Gadalka (TV seriál)
Lepší než my (TV seriál)
Sinička (TV seriál)
2017 Doktor Richter (TV seriál)
Otcy (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
Poslednij dovod (TV seriál)
2016 Něvesta iz Moskvy (TV seriál)
Prizrak na dvoich (TV seriál)
2015 Dudočka krysolova (TV seriál)
Graždanka Katěrina (TV seriál)
Kak ja stal russkim (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Vysokije stavki (TV seriál)
Predatěl (S01E24)
Ljublju mjaso s krovju (S01E23)
Glavnyj sekret (S01E22)
další epizody (24)
Zagovorjonnyj (TV seriál)
2014 Vdovec (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Grani odinočestva (S05E06)
Semejnyje tradicii (S05E05)
Saša pljus (S05E04)
další epizody (6)
2013 Ljubov něždannaja nagrjanět (TV seriál)
2012 Bez sleda (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Bigl (TV seriál)
Aktěr (E18)
Kak vyjti zamuž za millioněra (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Cennyj tovar (S04E06)
Ograblenije po-trigorski (S04E05)
Prijomnyje roditěli (S04E04)
další epizody (6)
2010 Byla ljubov (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Paljonyj stvol (S03E04)
Lučšije druzja děvušek (S03E03)
Kredit doverija (S03E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky