Reklama

Reklama

VOD (1)

Maxovi se do rukou dostane prototyp mobilního telefonu, na který mu chodí podivné SMS předpovídající budoucnost. Dokonce mu přikazují, co má dělat. Další zpráva ho směruje do pražského kasina, kde vyhrává velké sumy. Tam si ho všimne šéf ochranky, který chce přijít na to, kdo jeho šéfovi krade peníze. Případ je ale složitější, než se zpočátku zdá, a všichni chtějí najít autora záhadných zpráv. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když se dostane Maxi Petersonovi (Shane West) do ruky prototyp nového telefonu (mimochodem moc hezký telefonek), na který mu přichází velezajímavé zprávy (např. varování před pádem letadla nebo pobídka k výhodnému nákupu akcií) tak netuší, že se brzy stane (za pomoci agenta FBI Granta (Ving Rhames) a bývalého agenta Reeda (Edward Burnsem)) tím jediným, který může zabránit nově vyvinutému softwarového programu před napadením všech počítačů... Ač recenze nikterak Echelonovu konspiraci nešetří, mně se to moc líbilo. Samozřejmě, je nutné přivřít (všechny) oči před spoustou nelogičností, které film obsahuje (ale které sci-fi ne?). Na druhé straně, kdyby některý program dokázal analyzovat textové a mailové zprávy v reálném čase, tak se něčeho podobného můžeme kliďánko dočkat .. ale zpět k filmu. Shane West jako "já nic já muzikant" film moc nevytrhne, ale to s přehledem nahrazují Edward Burns s Vingem Rhamesem + oko mužského diváka určitě potěší Tamara Feldman, jako česká (??) agentka FBI. Trošku zklamalo závěrečné rozuzlení, ale ... kdo je dokonalý, že? ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

S filmem "OKO DRAVCE" tato hovadina nemá nic společného!!! Oko Dravce byl trhák a tohle je béčkový nudný odpad.ˇFilmových triků jako šafránů, akčních scén je možné napočítat na jedné ruce a ke všemu hlavní roli obsadili prasečím rypáčkem - Shanem Westem. Naprosto nudný a zbytečný film!!!! Brrrrrrrrrrrrrrrr ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Východní křídlo. Hlavní automat......... Dostávat sms a podle nich vydělávat prachy je prostě pohoda. Druhá stránka věci je pak ten, kdo o prachy přichází. Bude prostě naštvanej. A další věc, kdo to vůbec posílá a bude za to něco chtít ? Děj se záhy zdramatizuje a toto napětí zůstává skoro po celou dobu snímku. CITÁT - To je ale šašek......... Přeskakování ze státu do státu má za následek i velkou část děje odehrávajícího se v Praze. Akčnější část se pak odehrává v Rusku. DIALOG - MAX PETERSON ( Shane West ) : Autoškola v FBI ? JOHN REED ( Ed Burns ) : Dětství v Brooklynu........... A finále se odehrává v USA. CITÁT - ......ti, co dají do počítače všechno a pak nad ním ztratí kontrolu ?......... Pohodový snímek s námětem, co by se mohlo stát, kdyby se vám zbláznil počítač a chtěl si žít svým vlastním myšlením. Ve filmu si zahrál i Ving Rhames jako Dave Grant. CITÁT - Nenechte se chytit........... ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný akční film. Myslel jsem, že z toho vyjde něco jiného než slabší napodobenina Oka dravce. Ve výsledku to ale nebylo zas tak špatné, sice průměrné i s hlavním hrdinou, přesto dobré. Potěšila mě přítomnost Prahy a solidní tempo, především v první polovině tohoto snímku. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

"Berem si smajlíka s sebou." - "Je hezký vidět, že jsi pořád vůl!" - "Hezká kravata." Dobrý dialog, že?! Btw, geniální plán - znát budoucnost, jít do kasína, a na tři pokusy vyhrát tři jackpoty. Vůbec to není nápadné. Nejbéčkovitější béčko - nepamatuju film, který by byl tak stupidní a naivní, ale zároveň tak hloupoučce zábavný :-) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Na konci filmu, kde počítač hlásí, že se vypíná, je záběr na zhasínající se panely počítače. V dálším záběru však panely opět svítí. (7ynek)
  • Po záběru na auto jedoucí přes Čechův most, kde vede rozhovor hlavní postava a agent, je možné si všimnout, že se prostředí za okýnky v pozadí mění. Rozhovor je zakončen pod Jiráskovým mostem u Rašínova nábřeží, takže dvojice skončila na opačné straně, než jakým směrem původně jela. (7ynek)
  • Film se mimo jiné natáčel i v Praze. (ČSFD)

Reklama

Reklama