foto

Joshua Hamilton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Rychle a zběsile: Závodníci v utajení (TV seriál)
Nástup do SH1FT3R (E02)
2016 Voltron: Legendární obránce (TV seriál)
2012 Legenda Korry (TV seriál)
SheZow (TV seriál)
Želvy Ninja (TV seriál)
2011 Green Lantern: The Animated Series (TV seriál)
Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (TV seriál)
2008 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Divadelní spolek Lávového ostrova (S03E17)
Vroucí skála, část druhá (S03E15)
2007 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Uprchlice (S03E07)
Paní s hlinkou (S03E03)
2006 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Hadí průsmyk (S02E12)
Hon (S02E08)
Jeskyně dvou milenců (S02E02)
2005 Johnny Test (TV seriál)

TV pořady

2006 Most Shocking (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

2010 Avatar Spirits

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky