foto

Tod Andrews

  • nar. 10.11.1914
    New York City, New York, USA
  • zem. 7.11.1972 (57 let)
    Beverly Hills, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 President's Plane Is Missing, The (TV film)
The Baby
1970 Do nitra Planety opic
Weekend of Terror (TV film)
1968 Pověste je výš
1965 Po zlém
1961 Espionage: Far East
1958 Destination Nightmare (TV film) - a.z.
1957 From Hell It Came
1956 Mezi nebem a peklem
1953 Man Against Pain (TV film)
1950 Outrage
1944 Return of the Ape Man
The Last Ride
Voodoo Man
1943 Konvoj do Murmanska
Láska není hřích
Truck Busters
1942 Bullet Scars
Captains of the Clouds
I Was Framed
Male Animal, The
Men of the Sky
Murder in the Big House
Soldiers in White
Spy Ship
Život je cesta
1941 Dangerously They Live
Hloubkový bombardér
International Squadron
Sedmá kavalérie
The Body Disappears

TV seriály

1972 Banacek (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Bright Promise (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 The Twilight Zone (TV seriál)
The Bewitchin' Pool (S05E36)
1963 Grindl (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Frontier Circus (TV seriál)
Straightaway (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Veil (TV seriál)
1957 The Gray Ghost (TV seriál)
1956 The Gale Storm Show (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 First Love (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
The Doctor (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Big Town (TV seriál)
Cameo Theatre (TV seriál)
Masterpiece Playhouse (TV seriál)
1949 NBC Presents (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2007 Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace