foto

Helena Húsková

  • nar. 6.2.1944 (76 let)
    Brezno, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Orest z rodu čarodejníkov (TV film)
2002 Za mestskými múrmi: Čierna pani (TV film)
1999 Z kapsy rozprávkara (TV film)
1998 Ja nič neviem (TV film)
Za mestskými múrmi: Spravodlivosť (TV film)
1997 Tábor padlých žien
1996 Zlodejka (TV film)
1993 Na Bukvovom dvore (TV film)
1992 Papierový drak (TV film)
1990 Faidra (TV film)
Niť života (TV film)
Čo dievčatká nevedia (TV film)
1989 Odchádzam do Madridu (TV film)
1988 Ako sa kráľ vecí nahneval (TV film)
Prvé hlásky lásky (TV film)
Príbuzní ľudia (TV film)
Zázračná rosa (TV film)
Čarovný nápev (TV film)
1987 Rodák (TV film)
1986 Neobyčajné všedné dni (TV film)
Smutné radosti (TV film)
Starý priateľ (TV film)
Ďakujem Vám za láskavosť (TV film)
1985 Marka Nalezenka (TV film)
1984 Asanov kalym (TV film)
Stretnutie pod starou píniou (TV film)
1983 Hniezdo na ôsmom poschodí (TV film)
Náš pán doktor (TV film)
Zajac na diaľnici (TV film)
1982 Sůl nad zlato
1981 Manduľa (TV film)
Nebojsa (TV film)
Vták nociar
1980 Neveľká komédia (TV film)
1979 Frajeri a frajerky (TV film)
Prvá vina odpustená (TV film)
V predvečer (TV film)
1977 Advokátka
1975 Jurát (TV film)
1974 Sezam,otvor sa! (TV film)
1972 Letokruhy
1971 Mŕtve oči (TV film)
Čarodejnica (TV film)
1969 Nevesta (TV film)

TV seriály

2012 Mesto tieňov (TV seriál)
Posledná prestávka (S02E02)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Záchranáři (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
Vraždy na ulici Morgue (E01)
1983 V službách zákona (TV seriál)
1982 Bambuľkine dobrodružstvá (TV seriál)
Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)

Dokumentární

1987 Labyrint (TV seriál)

Divadelní záznam

1983 Don Juan sa vracia z vojny (divadelní záznam)
1981 Drotár (divadelní záznam)
1979 Dom Bernardy Alby (divadelní záznam)
1974 Luigiho srdce (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky