foto

Oľga Šalagová

  • nar. 3.6.1944 (73 let)
    Trnava, Slovenský stát
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Za mestskými múrmi: Spravodlivosť (TV film)
1993 Hudobné rozprávky (TV film)
Kmotor Remenár a kmotor Hrebenár (TV film)
1991 Tajomstvo alchymistu Storitza (TV film)
Trpký voz nádeje (TV film)
1990 Keď báčik z Chochoľova umrie (TV film)
1989 Domáce strašidlá (TV film)
Muž, ktorý skorumpoval Hadleyburg (TV film)
Nastúpiť na svoj vlak (TV film)
Zlatňanka (TV film)
1988 Tri priadky (TV film)
1987 Kto zaplatí nohavice (TV film)
Matej Bel z Očovej (TV film)
Pehavý Max a strašidlá
Predohra (TV film)
Tristotridsaťtri strieborných prepelíc (TV film)
1986 Milovaný Célimar (TV film)
Šťastie na dobierku (TV film)
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
Medulienka (TV film)
1984 Bola som z olova (TV film)
Čierny slnovrat (TV film)
O sláve a tráve
Súťaž o milión (TV film)
1983 Učiteľka (TV film)
1982 Čudák Zerbino (TV film)
Guľôčky
Maťo a princezná Uliana (TV film)
Plač pre syna (TV film)
1981 Malé zlaté slnko (TV film)
Obyčajné rozmery (TV film)
1980 Druhovia (TV film)
Najstarší zo všetkých vrabcov (TV film)
1979 A pobežím až na kraj sveta
Jubilejné spomienky (TV film)
Kamarátky
Mandarínka a Sokrates (TV film)
Prvá vina odpustená (TV film)
Rosný bod (TV film)
Smrť chodí po horách (TV film)
1978 Klebetnice (TV film)
Na vysokej skale: Zbojnícka nevesta (TV film)
Portrét chlapce (TV film)
Rodinný dom (TV film)
Sneh pod nohami
1977 Koncert bez ruží (TV film)
Popleta (TV film)
Volám sa Tina (TV film)
1976 Hurá na letný byt (TV film)
Odsúdení na život (TV film)
Tereza (TV film)
1975 Ako spievajú sláviky (TV film)
Čokoládový hrdina (TV film)
Horúčka
Minúta rozhodnutia (TV film)
1974 Cesta ženy
Oslava (TV film)
1973 Hriech Kataríny Padychovej
1972 Adam Šangala (TV film)
Dvě věci pro život
Tie malé výlety
1971 Hodina modrých slonov
1970 Rekviem za rytierov
87. revír (TV film)
1969 Nevesta (TV film)
Prípad jasnovidca Hanussena (TV film)
1968 Dialóg 20-40-60
Kulhavý ďábel
Maroško (TV film)
1967 Cézar a detektívi
Volanie démonov
1966 Panna zázračnica
Tango pre medveďa
1965 Kubo (TV film)
Mŕtvi nespievajú (TV film)
1962 Slunce v síti

TV seriály

2017 Rex (TV seriál)
Mŕtva zo ZOO (E06)
2014 Ochránci (TV seriál)
2012 Búrlivé víno (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Biele mäso (S02E10)
2010 Aféry (TV seriál)
1998 Za mestskými múrmi (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1991 Safari za kuchyňou (TV seriál)
1987 Teta (TV seriál)
1985 Sršne v úli (TV seriál)
1979 Oco, mama a ja (TV seriál)
Plechová kavalérie (TV seriál)
1978 Jedno malé sídlisko (TV seriál)
Nech žije deduško (TV seriál)
1971 Parížski mohykáni (TV seriál)

Dokumentární

2014 Československý filmový zázrak (TV seriál)
2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2009 Zlatá šedesátá (TV seriál)

TV pořady

2007 Takí sme boli (TV pořad)
1978 Recepty na šťastie (TV pořad)
1971 Vtipnejší vyhráva (TV pořad)
1966 Viecha dobrej nálady (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace