foto

Lulu

  • nar. 3.11.1948 (72 let)
    Lennoxtown, East Dunbartonshire, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Naprosto dokonalé
2003 EastEnders: Christmas Party (TV film)
1999 Whatever Happened to Harold Smith?
1998 Absolutely Fabulous: Absolutely Not!
1996 Panu učiteli s láskou 2 (TV film)
1990 Men in Love
1984 Some You Win (TV film)
1982 Alicja
1974 Cherry Picker, The
1970 Cucumber Castle (TV film)
1967 Panu učiteli s láskou
1965 Gonks Go Beat

TV seriály

2012 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Job (S06E02)
1996 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Strach (S03E05)
Řevnivost (S03E04)
1994 Naprosto dokonalé (TV seriál)
Nejlepší přátelé (S02E04)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 Nellie the Elephant (TV seriál)
1987 French and Saunders (TV seriál)
The Growing Pains of Adrian Mole (TV seriál)
1985 Super Gran (TV seriál)
1981 Bananas (TV seriál)
The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
1980 Lena (TV seriál)
1972 Monty Pythonův létající cirkus (TV seriál)
Mr. and Mrs. Brian Norris' Ford Popular (S03E02)
1968 Saturday Stars (TV seriál)
The Basil Brush Show (TV seriál)
The Ugliest Girl in Town (TV seriál)
Time for Blackburn (TV seriál)
1967 The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1965 Gadzooks! It's All Happening (TV seriál)
1958 A Christmas Night with the Stars (TV seriál)

Dokumentární

2012 David Bowie & the Story of Ziggy Stardust - a.z.
2007 Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
2006 Scott Walker: Muž z 30. století
Take That
2005 20 to 1 (TV seriál) - a.z.
2004 The Best of 'So Graham Norton'
2003 Blues (TV seriál)
2001 Best of Music Flashback Television Shows: Featuring Music Scene and Hullabaloo, The
1999 Definitely Dusty (TV film)
1995 Take That: Hometown - Live at Manchester G-Mex (koncert)
1983 Ready Steady Go, Volume 1
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)
1967 Heart of Show Business, The (koncert)
Omnibus (TV seriál)

Hudební videoklipy

1997 Spice Girls - Who Do You Think You Are (Comic Relief Version) (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
2010 Daybreak (TV pořad)
Trinny & Susannah: What They Did Next (TV pořad)
2009 Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
Queens of British Pop (TV pořad)
2008 The BRIT Awards 2008 (TV pořad)
2007 Britain's Got More Talent (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
Strictly Come Dancing: It Takes Two (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
The Xtra Factor (TV pořad)
2003 The BRIT Awards 2003 (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
James Bond: A BAFTA Tribute (TV pořad)
V Graham Norton (TV pořad)
2001 Kumars at No. 42, The (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 So Graham Norton (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1987 The Dame Edna Experience (TV pořad)
1982 Wogan (TV pořad)
1981 Audience with Dudley Moore, An (TV pořad)
Pop Quiz (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1979 Blankety Blank (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1970 Ray Stevens Show, The (TV pořad)
The Val Doonican Show (TV pořad)
1969 Eurovision Song Contest, The (TV pořad)
Music Scene, The (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1968 Operation: Entertainment (TV pořad)
The Morecambe & Wise Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
1967 Golden Shot, The (TV pořad)
The Joey Bishop Show (TV pořad)
1966 Crackerjack (TV pořad)
Tom Jones! (TV pořad)
1965 BBC Show of the Week (TV pořad)
Beat-Club (TV pořad)
The Music of Lennon & McCartney (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
Shindig! (TV pořad)
The Eamonn Andrews Show (TV pořad)
The Hollywood Palace (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1959 Juke Box Jury (TV pořad)
1956 Billy Cotton Band Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky