foto

Stephen Rappaport

  • nar. Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Book of the Dead
2012 Arne Dahl: Zlá krev (TV film)
2011 Åsa-Nisse - wälkom to Knohult
2003 Rewind - vyp.
1995 Skica smrti 2 (TV film)
1993 The Making of '...And God Spoke'

TV seriály

2020 Máme to! (TV seriál)
Be Careful What You Wish For (E06)
Elmer (E05)
2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Mestaus (E03)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (4)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Obchod s drogami (S02E08)
2009 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
V oku bouře (S04E01)
2005 Kommissionen (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Vy jste tuším Dr. Carter (S03E01)
1995 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Virus Phage (S01E04)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

2015 Of Biblical Proportions

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky