foto

Lew Grade

  • nar. 25.12.1906
    Tokmak, Taurida Governorate, Ruské impérium
  • zem. 14.12.1998 (91 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1998 Something to Believe In
1981 The Legend of the Lone Ranger
1980 Vyzvednutí Titaniku
1979 Útěk do Atén
1978 Destination Moonbase Alpha (TV film)
1976 Přejezd Kassandra
1972 Madam Sin

TV seriály

1978 Return of the Saint (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)

Dokumentární

1969 This Is Tom Jones (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace