foto

Albert Benitz

  • nar. 17.11.1904
    Freiburg, Německá říše
  • zem. 11.3.1979 (74 let)
    Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1970 Liebling, sei nicht albern!
1965 Vražedné pouzdro na housle
1963 Heute kündigt mir mein Mann
1962 Das Testament des Dr. Mabuse
Die Rebellion (TV film)
Max, der Taschendieb
Život Galileův (TV film)
1961 Bei Pichler stimmt die Kasse nicht
Mein Mann, das Wirtschaftswunder
1960 Die Bande des Schreckens
Himmel, Amor und Zwirn
Man on a String
Živnost paní Warrenové
1959 Natürlich die Autofahrer
1958 Das Mädchen vom Moorhof
Das haut einen Seemann doch nicht um
Dr. Crippen lebt
Vater, Mutter und neun Kinder
1957 Für zwei Groschen Zärtlichkeit
Rytíř štěstěny
Wetterleuchten um Maria
1956 Ein Herz kehrt heim
Hejtman z Kopníku
Manželství Dr. Danwitze
Skandal um Dr. Vlimmen
Spion für Deutschland
1955 Banditen der Autobahn
Falsche Adam, Der
Unternehmen Schlafsack
Ďáblův generál
1954 Die Stadt ist voller Geheimnisse
Die große Starparade
Meine Schwester und ich
Tiefland
1953 Die Privatsekretärin
Mit siebzehn beginnt das Leben
Onkel aus Amerika, Der
Rote Rosen, rote Lippen, roter Wein
Žádný strach před velkými zvířaty
1952 Klettermaxe
Lockende Sterne
Wochenend im Paradies
1951 Das unmögliche Mädchen
Engel im Abendkleid
Kommen Sie am Ersten
1950 Der Fall Rabanser
Dreizehn unter einem Hut
Lockende Gefahr
Taxi-Kitty
1949 Diese Nacht vergess ich nie
Martina
1948 Die Söhne des Herrn Gaspary
Menschen in Gottes Hand
Sie sind nicht gemeint
Stadtmeier und Landmeier
1947 Zugvögel
1945 Am Abend nach der Oper
Das seltsame Fräulein Sylvia
Monte Miracolo
1944 Aufruhr der Herzen
1940 Der Feuerteufel
Le grand élan
Robinson, Ein
1938 Der Berg ruft!
The Challenge
1937 Černá kavalerie
1936 Die weissen Teufel
Král Kalifornie
1934 Der verlorene Sohn
Nebezpečné dobrodružství
1933 Rebel, The
Tiše, lkají moje písně
1932 Der Rebell
1931 Berge in Flammen
1930 Chevaliers de la montagne, Les
1927 Velký skok
1926 Svatá hora - Madonna sněžných hor

TV seriály

1967 Bürgerkrieg in Russland (TV seriál)

Dokumentární

1928 Milak, der Grönlandjäger
Weiße Stadion, Das

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

1928 Milak, der Grönlandjäger

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace