foto

Alexej Guha

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Besídka divadla Sklep (divadelní záznam)

Dokumentární

2010 Devadesátej ro(c)k a pop (TV film)
1994 Kdo je kdo - Monika Načeva (TV film)
1993 Garáž, už ji nemáš (TV film)
1992 Kdo je kdo (TV seriál)
1990 Frank Zappa v Praze (TV film)

TV pořady

1976 Písničky z obrazovky (TV pořad)

Herecká filmografie

Dokumentární

1996 Mňága - Happy End
1986 Hudba 85

Producentská filmografie

Dokumentární

1997 Zviditelnění

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace