foto

Milan Peloušek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1982 Kabát na mladíka (TV film)
Tomáš a hvězdička (TV film)
1981 Šach králi (TV film)
Thyl Ulenspiegel (divadelní záznam)
1980 Noční expres (TV film)
O Stehlíkovi a Juliánce (TV film)
1979 O podivném draku na Kamenné Hůrce (TV film)
1977 Am a Ea (divadelní záznam)
Daleko, hluboko, vysoko (TV film)
Krejčí Záševek a bradatý kámen (TV film)
1976 Alergie (TV film)
Karate (TV film)
Klec (TV film)
Kontrola (TV film)
Nevěsta v pytli (TV film)
Svatba (TV film)
Záměna (TV film)
1975 Karty (TV film)
Pokuta (TV film)
Sázka (TV film)
1974 Autodrom (TV film)
Deník psaný na vodu (TV film)
Inzerát (TV film)
Náušnice (TV film)
1973 Náš táta Bezlíček (TV film)
Nultý kilometr (TV film)
1972 Její pastorkyňa (divadelní záznam)
Paní Terezka (TV film)
1971 Dokud jsou ryby němé (TV film)
1970 Lumpacivagabundus (divadelní záznam)
1964 Nebožtík Nasredin (divadelní záznam)
1963 Zmoudření dona Quijota (divadelní záznam)

Dokumentární

1990 Hraje, tančí a zpívá Hradišťan (TV film)
Zpívá Věra Domincová (TV film)
1989 Černá hodinka s Jožkou Černým (TV film)
1987 Brněnští gajdoši (TV film)
Lilium koleda (TV film)
Medailon souboru Zavádka z Čejkovic (TV film)
1986 Muzikanti, hrejte (TV seriál)
Tři primáši - Tři zpěváci (koncert)
1983 Písně domova (TV seriál)
1982 Na lúkách (TV film)
1973 Cestička pod moje okénko
1970 Synkopy 61 (koncert)
1965 Broln v Holandsku (TV film)

TV pořady

1990 Taneční obrázky ze Zálesí a Kopanic (TV pořad)
Zpívá Jožka Černý (TV pořad)
Z tance do tance soubor Kunovjan (TV pořad)
1989 Pojďte chlapci k nám aneb Vánoce s Olšavou (TV pořad)
Vánoční setkání (TV pořad)
Zbojnické chodníčky (TV pořad)
1985 Vajíčko z lásky darované (TV pořad)
1982 Před líšeňskó kovárnó (TV pořad)
Všichni se ptají, komu to hrají (TV pořad)
1976 Chvilka u cimbálu (TV pořad)
1000 taktů z Typos klubu (TV pořad)
1000 taktů z Typos klubu (TV pořad)
1971 To nechce klid (TV pořad)
1962 Vánoční svita (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Filmy

1964 Vdova Capetová (TV film)
1963 Zmoudření dona Quijota (divadelní záznam)
1962 Rozmarné léto (divadelní záznam)

Dokumentární

1965 Broln v Holandsku (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1965 Broln v Holandsku (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace