foto

Igor Hrabinský

  • nar. 7.8.1935 (83 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tlumočník
2012 Staré cihly
2011 Šachovnica (studentský film)
2002 Za mestskými múrmi: Čierna pani (TV film)
1999 Mučivé tajomstvo (TV film)
1994 Dvaja muži pod posteľou (TV film)
Princezná v ježovej koži (TV film)
1993 Anděl milosrdenství
1991 Havran (TV film)
1990 Citové cvičenia (TV film)
1989 Biele obdobie sucha (TV film)
Novinári (TV film)
1988 Krasava (TV film)
O Džaudarovi a jeho bratoch (TV film)
1987 Matej Bel z Očovej (TV film)
Tá tajovská voda mútna (TV film)
1985 Hviezdne dieťa (TV film)
1977 Advokátka
Súkromná vojna
Tak sa na mňa prilepila (divadelní záznam)
Vojáci Svobody I. - IV.
Štipku soli (TV film)
Železný človek (TV film)
1976 Milosrdný čas
Prázdniny u starej mamy (TV film)
1975 Hra o česť (TV film)
Komédia za groš (TV film)
Čenkovej deti (TV film)
1974 Džbán plný ambrózie (TV film)
Kronika (TV film)
Mína z Barnhelmu (TV film)
Trofej neznámeho strelca
1973 Dolina
1972 Nočná eskorta (TV film)
1971 Keby som mal pušku
Strecha úniku (TV film)
Švédska zápalka (TV film)
1970 Patetická sonáta (TV film)
1968 Maroško (TV film)
1967 Dáma (TV film)
1966 Pušky pani Carrarovej (TV film)
Tiene sa množia v podvečer (TV film)
1964 Znamenie na múre (TV film)
1963 Kira Georgievna (TV film)
1960 Smrť sa volá Engelchen (TV film)

TV seriály

2009 V mene zákona (TV seriál)
1989 Škola detektívky (TV seriál)
1980 Postel s nebesy (TV seriál)

Dokumentární

1976 Komunisté (TV seriál)
1972 Predstavenie (TV film)
1968 Malá anketa (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace