foto

Phil Hodges

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Králové zlodějů
2017 The Current War
2015 Star Wars: Síla se probouzí
2014 Železná srdce

TV seriály

2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
The Tunnel (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2016 The Tunnel (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (4)
Černé zrcadlo (TV seriál)
Men Against Fire (S03E05)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 5 (S01E05)

Dokumentární

2014 Den D – přistání (TV film)
2013 Poslední hrdinové dne D (TV film)
Víkend bojovníků: Hra na vojáky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace