foto

Phil Hodges

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Vysoké napětí
2015 Star Wars: Síla se probouzí
2014 Železná srdce

TV seriály

2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Shovels and Keys (S01E01)
2016 Černé zrcadlo (TV seriál)
Men Against Fire (S03E05)
2013 The Tunnel (TV seriál)

Dokumentární

2014 Den D – přistání (TV film)
2013 Poslední hrdinové dne D (TV film)
Víkend bojovníků: Hra na vojáky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace