foto

Ana Reeder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Slečna nebezpečná
2011 Portraits in Dramatic Time
2010 Doktor Smrt (TV film)
Homewrecker
2007 Tahle země není pro starý
2004 Marie a Bruce
2003 The Paper Boy
2001 Acts of Worship
Diary of a City Priest

TV seriály

2017 Aféra (TV seriál)
309 (S03E09)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Unesený (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Árijské bratrstvo (S07E06)
2004 The Jury (TV seriál)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Hubris (S11E09)
1999 Katie Joplin (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Admissions (S09E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky