foto

Kate Healey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2013 Company Town (TV film)
2012 Blesk z čistého nebe
2008 Pivo pro mýho koně
2006 Beyond (TV film)
Kontrakt
2004 Devět životů
2003 Getting Hal
Peklo
Wonderland Masakr
2002 Teror ve vlaku
2001 Air Bud - Fotbalista
Volby srdce (TV film)
Volby srdce (TV film)
2000 Christyin návrat (TV film)
Nejlepší vánoční dárek (TV film)
Ulice bez lásky (TV film)
Up, Up, and Away! (TV film)
1999 Blue Moon (TV film)
1997 Katastrofa letu č.19 (TV film)
1996 Neviděli jste mého syna? (TV film)
1992 Impolite
Tygří spáry
1991 Baby on Board
Lyžařská škola
1990 Abraxas: Strážce vesmíru
1989 Roadkill

TV seriály

2019 The InBetween (TV seriál)
Pilot (E01)
2017 Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
Running Out of Time (E12)
I'm In If You Are (E11)
další epizody (9)
Sun Records (TV seriál)
Finishing School (E08)
No Favors Here (E07)
Who They Were Meant to Be (E06)
další epizody (8)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Pilot (E01)
Wrecked (TV seriál)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 1 (S01E01)
2013 Betrayal (TV seriál)
Full Circle (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Cestovatel v čase (S08E17)
Kamarádka v nouzi (S08E16)
Výstřel ze tmy (S08E15)
další epizody (8)
2012 Zločin (TV seriál)
Co vím (S02E13)
Kluk, nebo holka (S02E12)
Buldok (S02E11)
další epizody (13)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Zakuklenec (S08E07)
Systém v chaosu (S08E05)
Ve spárech tygra (S08E04)
další epizody (5)
2011 Zločin (TV seriál)
Sestup Orfeův (S01E13)
Orfeus (S01E12)
Pohřešovaný (S01E11)
další epizody (13)
2005 Huff (TV seriál)
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13)
Všechny trable světa (S01E12)
Trampoty se vzorky (S01E11)
další epizody (5)
2004 Huff (TV seriál)
Chladný den v Šanghaji (S01E08)
Ta pitomá chata (S01E07)
Je mrtvá? (S01E06)
další epizody (8)
1999 Strange World (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
The Substitute (S01E09)
Doppleganger (S01E08)
Ghost in the Road (S01E07)
další epizody (9)
Profit (TV seriál)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
Traps (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky