foto

Kate Healey

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2013 Company Town (TV film)
2012 Blesk z čistého nebe
2008 Pivo pro mýho koně
2006 Beyond (TV film)
Kontrakt
2004 Devět životů
2003 Getting Hal
Peklo
Wonderland Masakr
2002 Teror ve vlaku
2001 Air Bud - Fotbalista
Volby srdce (TV film)
Volby srdce (TV film)
2000 Christyin návrat (TV film)
Nejlepší vánoční dárek (TV film)
Ulice bez lásky (TV film)
Up, Up, and Away! (TV film)
1999 Blue Moon (TV film)
1997 Katastrofa letu č.19 (TV film)
1996 Neviděli jste mého syna? (TV film)
1992 Impolite
Tygří spáry
1991 Baby on Board
Lyžařská škola
1990 Abraxas: Strážce vesmíru
1989 Roadkill

TV seriály

2017 Doubt (TV seriál)
The Return (E13)
Running Out of Time (E12)
I'm In If You Are (E11)
další epizody (9)
Sun Records (TV seriál)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Wrecked (TV seriál)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 1 (S01E01)
2013 Betrayal (TV seriál)
Full Circle (TV seriál)
2012 The Killing (TV seriál)
What I Know (S02E13)
Donnie or Marie (S02E12)
Bulldog (S02E11)
další epizody (13)
2011 The Killing (TV seriál)
Orpheus Descending (S01E13)
Beau Soleil (S01E12)
Missing (S01E11)
další epizody (13)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Všichni jsou zatracení blázni (S01E13)
Všechny trable světa (S01E12)
Trampoty se vzorky (S01E11)
další epizody (5)
2004 Huff (TV seriál)
Chladný den v Šanghaji (S01E08)
Ta pitomá chata (S01E07)
Je mrtvá? (S01E06)
další epizody (8)
1999 Strange World (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Profit (TV seriál)
1994 Sokolí oko (TV seriál)
Traps (TV seriál)
1993 Cobra (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace