Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenápadná laboratoř kdesi na Východě Evropy. Nenápadný preparát, ukradený nenápadnou zlodějkou. Ale dál už to tak nenápadné není. Teroristé mají v rukou jednu z nejúčinnějších biologických zbraní, která kdy byla vyvinuta. A speciální tajný agent NATO Jacques Kristoff (JEAN-CLAUDE VAN DAMME) má teď plné ruce práce, aby jim v mezinárodním rychlíku směr Mnichov zabránil smrtící virus použít... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (195)

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Vlastně mi nejde vůbec do hlavy proč se tento film objevil v žebříčku hvězdné pěchoty" filmů.Já jsem to naštěstí nevěděl, protože kdyby jo, tak se na to radši ani nedívám, ale film se mi moc líbil a dokazuje, a je to další příklad že i tyto filmy můžou stát za shlédnutí. Alespoň pro milovníky akčních filmů a především jejich největších hrdinů, jako je právě Van Damme, Sly, Arnold, Seagal, Lundgren a mnoho dalších.90% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Van Dammea mám naozaj rád, ale toto som si od neho nezaslúžil. Nie len sa ale aj mnoho iných. Okrem scenáru vytiahnutého spod ponožky mi zostalo tŕňom v oku to SVK. Keď som videl kulisy, ktoré mali byť údajne Bratislava, staré Lady a Trabanty. S odstupom času mi to príde aj na smiech. Ale tak formu ešte Jean-Claude má. 15%. ()

Reklama

ssfan 

všechny recenze uživatele

Tento film patří spíše k podprůměru od Van Damma, přesto se jedná o celkem dobrý film, který je plný akce a napětí. Mnoho akčních filmů, které jsou na tomto webu uvedeny mají lepší hodnocení a přitom nejsou o nic lepší než tento film, takže nevím proč mají mnohé Van Dammovy filmy takováto hodnocení, když například filmy s Jetem Li jsou mnohem horší a stupidnější, a i přesto mají lepší hodnocení. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidne cecko, v ktorom je takmer vsetko spatne : rezia, scenar, katastrofalne herecke vykony a dementne akcne sceny. JCVD asi dosli napady so scenarom, lebo pri pozerani filmu som mal miestami pocit, ze JCVD poprosil miestneho zdrogovaneho simpanza s pokrocilym stupnom mentalnej retardacie, aby mu napisal scenar. 0 %. Jeden z najhorsich filmov tohto herca, ak nie najhorsi. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vandamme natocil od roku 2000 spoustu hovadin ale ja sem zvracenej a na tenhle film nedam dopustit me hodnoceni ale berte jako znacne neobjektivni pac jsem vlakofil a totalni fanda pres vsechny vlakovy unosy takze sem zaujatej no vezmeme to pohromade scenar hruza supervirus co nikoho nezabije kameraman a strihac retardi souboje minimalni a k tomu si pridejme jeste komando teroristu sestaveny z tech nejvetsich balkanskych kretenu jaky snad existujou to vsechno beru ale stejne dam za tri zaprvy ta neskutecna stupidita bavi zadruhy nechapu ze nikdo nezmini precizniho Tomase Aranu jako neodolatelne slizkyho kapa teroristu ten mne svym vykonem nadchl opravdu stylovej plesatej parchant kterej strci do kapsy cely zbyvajici osazenstvo filmu a zatreti skok JCVD na motorce ze strechy jedouciho vlaku na druhy to byl teda kousek Seagal hadr jak jsem napsal jsem zvraceny ale mne se tenhle film proste libi ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Počas divokej naháňačky, zhruba v 15. minúte filmu, si možno všimnúť, že vojenské autá majú na dverách slovenský štátny znak. (AxelWers)
  • Průměrná délka záběru je 1,53 vteřiny. (Cheeker)

Reklama

Reklama