Reklama

Reklama

Tygří spáry

  • Česko Tygří drápy (více)

Obsahy(1)

Policistka Linda Mastersonová (Rothrock) je už unavená z obchůzek po městě coby volavka. Šanci jí dá vedoucí komisař, když jí svěří aktuální případ tzv. „obchodníka se smrtí“. Vraha, který se zaměřuje na mistry a trenéry bojových umění a jedinou stopou, kterou zanechává, jsou specifické škrábance na jejich tělech. Jako pomocník je k Lindě přidělen dočasně suspendovaný Tarek Richards (Merhi), který je v oboru bojových umění specialistou. Stopy vedou do čínské čtvrti mezi vyznavače tzv. tygřího stylu. (J.Connor)

(více)

Recenze (45)

Tomco 

všechny recenze uživatele

je to sice dobrych dvanast rokov co som si tuto "pecku" uzival na kazete, no neda mi klesnut na nizsie hodnotenie, aj ked je mozne, ze by sa dnes jednalo o vysmech.. v tom case som vyslovene slapal na krvavom sporte, na bolovych pohyblivych cickach a v tomto pripade na tych tygrich pazuroch.. boli casy, vsakze. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Parádní Martial Art film, který se řadí mezi ty detektivní, kdy jdou policisté umějící bojové umění proti padouchovi který umí bojové umění. Film pro mě patří ke klasice tohoto žánru. Dnešnímu divákovi film asi moc neřekne, ale ve své době to byla paráda. Já osobně mám tyto filmy rád a dávám mu 90% :) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Doposiaľ som videl z tejto série iba snímok "Tigrie pazúry 3" z roku 2000. Pozrel som si ho preto, že som ho objavil v kinematografii mojej obľúbenej akčnej herečky Cynthii Rothrock. No bol som oklamaný, sklamaný a vlastne aj nasratý, pretože Cynthia sa v tomto snímku objavila len na začiatku, na pár minút. To čo nasledovalo ďalej bola jedna veľká filmárska katastrofa, scenáristická impotencia a fight choreografická bezradnosť. Teraz som mal možnosť zhliadnuť prvý, pôvodný snímok "Tigrie pazúry" (Tiger Claws), ktorý bol vyprodukovaný v roku 1992. Na tom som si už zgustol omnoho viac, a viacej som si užil aj karate tigrice Rothrockovej. Stvárnila postavu policajtky Lindy Mastersonovej, ktorá sa so svojim partnerom Terekom Richardsom, vydala po stope vraha majstrov bojových umení, ktorý vyznáva tigrí štýl boja. *** ()

Movie Gourmet 

všechny recenze uživatele

Tento film je klasickou "yeungovkou". Jeden z filmů, kterými se coby záporák, proslavil asijský herec akčních bojových filmů Bolo Yeung. Solidními protivníky mu zde byli i Cynthia Rothrock a Jalal Merhi, coby dva nepříliš dobře sehraní poldové, kteří zde šli po tzv. Obchodníkovi se smrtí (Yeung), jehož totožnost pro ně vyšla najevo až v závěru filmu a ne jak je to zde psáno v obsahu. Na těchto filmech jsem vyrůstal. Verdikt: 3* a 70 %. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Půlku filmu se nic neděje a pak když se začne dít, říkám si, že lépe mi bylo, když se nic nedělo. Totálně nevyužitý kamenný labyrint (proč neměl alespoň nějaké nástrahy a léčky), laciné souboje a energickými výboji šlehající děda. Otevírání brány a prostorové přenesení mělo alespoň trochu mystična v sobě, ale třeba vyřízení hlavního záporáka bylo fakt necool. Hvězdička za naoko znuděného Yeunga. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie filmu bolo kvôli finančným problémom produkčnej spoločnosti Shapiro-Glickenhaus prerušené na dlhé 3 mesiace. (beso74)

Reklama

Reklama