foto

Kirill Poluchin

  • nar. 3.5.1969 (50 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fabrika
Gogol. Vij (TV film)
2017 Vremja pěrvych
2016 Ivan
Ogni bolšoj děrevni
On byl jego drugom
Prostaja istorija
2015 Batalon
2014 Besslavnyje pridurki
Hlupák
2013 Major
2012 B.S. Byvšij sotrudnik (TV film)
2010 Kraj
My iz buduščego 2
Podsadnoj
Čužaja
2009 Pop
2008 Trudno byť Mačo
2007 Ljubov pod nadzorom (TV film)
Psichopatka (TV film)
2006 Svjaz

TV seriály

2019 Lichač (TV seriál)
Svoja zemlja (TV seriál)
Triada (TV seriál)
Uslovnyj ment (TV seriál)
2018 Bar "Na Grud" (TV seriál)
Lepší než my (TV seriál)
Mjortvoje ozero (TV seriál)
Plakučaja iva (TV seriál)
Realizacija (TV seriál)
Vyžžennaja zemlja (E03)
2017 A.L.Ž.I.R. (TV seriál)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Naljot (TV seriál)
Prospekt oborony (TV seriál)
2016 Prošu poveriť mně na slovo (TV seriál)
Stěna (TV seriál)
Čjornaja koška (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Proščaj, ment (S04E19)
Utěčka informacii (S04E18)
Něprikasajemyje (S04E17)
další epizody (17)
2015 Metod (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Rotacija kadrov (S03E32)
Sveděnije sčjotov (S03E31)
Sdělka (S03E30)
další epizody (8)
2014 Az vozdam (TV seriál)
Leningrad 46 (TV seriál)
Ultimatum (TV seriál)
2013 Krasnyje gory (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Posledňaja ochota (S01E04)
Šef (TV seriál)
Vragi (S02E32)
Druzja (S02E31)
Prigovor (S02E30)
další epizody (25)
Doznavatěl (TV seriál)
Policejskij (S02E32)
Semja (S02E31)
Operacija (S02E30)
další epizody (32)
2012 Angely vojny (TV seriál)
Otryv (TV seriál)
Strasti po Čapaju (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Epilog (S01E24)
Final (S01E23)
Kryša (S01E22)
další epizody (16)
2011 Čužoj rajon (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Jarosť (S01E24)
Kino (S01E23)
Chitrec (S01E22)
další epizody (21)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Založnik (S01E17)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Zolotaja strela (S04E01)
2007 Perom i špagoj (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Pogruženije v nědra (S02E15)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 11 (S10E11)
Episode 9 (S10E09)
Episode 8 (S10E08)
2006 Junkera (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
2004 Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Počerk ubijcy (S01E01)
Potěrjavšije solnce (TV seriál)
2003 Mangust (TV seriál)
Poslednij vystrel (S01E03)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Nalog na ubijstvo (S05E17)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Marionětki (S02E04)
2001 Agent nacionalnoj bezopasnosti 3 (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky