foto

Hadi Khanjanpour

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Liebe verjährt nicht (TV film)
2019 Agentka v utajení
Narušitel systému
Zoros Solo
2018 Dysfunkční kočka
Tatort - Ich töte niemand (TV film)
2017 In Ayahs Augen (studentský film)
Radikal
Tatort - Böser Boden (TV film)
2016 In Limbo (studentský film)
2014 Porn Punk Poetry (studentský film)

TV seriály

2020 Die verlorene Tochter (TV seriál)
Ethno (TV seriál)
2013 Správná dvojka (TV seriál)
Die Frau im roten Kleid (E55)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Dr. Illegal (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky