foto

Hadi Khanjanpour

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Narušitel systému
The Operative
Zoros Solo
2018 Dysfunkční kočka
Tatort - Ich töte niemand (TV film)
2017 In Ayahs Augen (studentský film)
Radikal
Tatort - Böser Boden (TV film)
2014 Porn Punk Poetry (studentský film)
2013 Ein starkes Team - Die Frau im roten Kleid (TV film)

TV seriály

2020 Die verlorene Tochter (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Dr. Illegal (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky