Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sven teď musí být obzvlášť opatrný a spolehne se na Charlie. Společně pak řeší poslední otazník v Paulině případu. (Netflix)

Recenze (3)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Atmosféra thrilleru se opírá o neustále se stupňující ofenzívu tajemství a neustálého vysvětlování situace. Silnou stránkou jsou lehké zvraty, z nichž některé jsou očekávatelné, jiné překvapující, zejména u známého tématu. Moralizující poselství ke konci, které však velmi rychle vyšumí. Konec dobrý, všechno dobré. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nakoniec finále nepôsobí oproti predchádzajúcej časti ako nastavovaná kaša a jeho priebeh prekvapí. Menej prekvapí jedno odhalenie, ktoré odhadne asi každý občasný divák trilerov, avšak v rámci logiky a kauzality celku tento twist nič nepokazí. Samotná pointa je vydarená, prekvapí, ale stále nie je ospravedlním pre rozťahanie jednoduchého príbehu do štyroch hodinových epizód. Najproblematickejšia časť finále je istá ezo vsuvka v púšti, vďaka ktorej nehodnotím ani rozuzlenie vyšším hodnotením. ()

Reklama

latyffa6 

všechny recenze uživatele

Já jsem spokojená, od němců jsem nečekala, že to bude takto dobré, od začátku to bylo napínavé a poslední díl super rozuzlení i zajímavé ponaučení ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama