foto

Pia Di Ciaula

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2021 Silent Night
2019 Dirt Music
Propast mezi námi
2017 Journeyman
2016 A Quiet Passion
Altamira
2014 Volání divočiny
2013 Belle
2012 Bert & Dickie
Best Laid Plans
Kšeft na jeden den
2011 Tyranosaurus
2010 Blood and Oil (TV film)
2009 Fattest Man in Britain, The (TV film)
2008 Boj o moc (TV film)
2007 Hedvábná cesta
Stuart: Život pozpátku (TV film)
2005 Dům na Tara Road
2004 Spiknutí střelného prachu (TV film)
2003 Byron (TV film)
Dvojí život Billa Goodmana (TV film)
2002 Pure
Uprchlíci
Začalo to v kuchyni
2000 Nora
Poslední sexbomby (TV film)
1999 The Last Yellow
1998 Hideous Kinky
Skutečný Howard Spitz
1997 Za přední linií
1996 Deliverance of Elaine, The (TV film)
Intimate Relations
Night Visitors (TV film)
Noci s vrahem (TV film)
1995 Amnézie (TV film)
Choices of the Heart: The Margaret Sanger Story (TV film)
Deadly Love (TV film)
Tanec v temnotách (TV film)
Visitors of the Night (TV film)
1994 Harlequin 2 - Jiná žena (TV film)
1993 Jen spi, malá... (TV film)

TV seriály

2020 Kvíz (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2018 Skandál po anglicku (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 Koruna (TV seriál)
Paterfamilias (S02E09)
Drahá Jacqueline (S02E08)
2016 Koruna (TV seriál)
Hyde Park Corner (S01E02)
2010 Protiúder (TV seriál)
Afghanistan - Part 2 (S01E06)
Afghanistan - Part 1 (S01E05)
2008 Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2006 The Street (TV seriál)
1994 Robocop (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Vows of Silence (S03E09)
Aunt Janet Rebels (S03E06)
Ties That Bind (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky