foto

Thomas A. Walsh

  • nar. Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Pivo pro mýho koně
Prince of Motor City, The (TV film)
2005 Romy and Michele: In the Beginning (TV film)
2004 Thank Heaven
2002 Vykoupení ducha
2000 Growing Up Brady (TV film)
1999 Pros and Cons
1998 Buddy Faro (TV film)
Jungle Book: Mowgli's Story, The
Krevní pouto
Upíři
1997 Apoštol
1996 Delfín Filip
1995 Královská ryba (TV film)
1994 In Search of Dr. Seuss (TV film)
1993 Slepý bod (TV film)
1991 Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho (TV film)
1990 Modlitba bruslařů
Příběh služebnice
1987 Shromáždění starých mužů (TV film)

TV seriály

2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Za vším hledej Gravese (S01E02)
Ďábelsky božský, božsky ďábelský (S01E01)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
What Part of No? (S02E10)
Save a Horse, Ride a Cowboy (S02E09)
Heaven's Just a Sin Away (S02E08)
další epizody (10)
2012 Longmire (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nic není jisté (S08E16)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Zase volná (S04E17)
Právo na obranu (S04E16)
Jak řekla matka (S04E15)
další epizody (8)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Něco se blíží (S04E09)
Dávná minulost (S04E08)
Nesuď knihu podle obálky (S04E07)
další epizody (22)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Malé královny krásy (S03E09)
Děti a Art (S03E08)
další epizody (23)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Takhle ano, takhle ne (S02E09)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
další epizody (23)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
V podezření (S01E09)
Vinni (S01E08)
další epizody (10)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
1994 Tak tohle je můj život (TV seriál)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1995 Living Sea, The
1992 MGM: When the Lion Roars (TV seriál)
1989 John Huston: The Man, the Movies, the Maverick
1983 Flyers

Producentská filmografie

TV seriály

2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Tudy cesta nevede (S02E16)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace