foto

Thomas A. Walsh

  • nar. Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2008 Pivo pro mýho koně
The Prince of Motor City (TV film)
2005 Romy and Michele: In the Beginning (TV film)
2004 Thank Heaven
2002 Vykoupení ducha
2000 Growing Up Brady (TV film)
1999 Pros and Cons
1998 Buddy Faro (TV film)
Jungle Book: Mowgli's Story, The
Krevní pouto
Upíři
1997 Apoštol
1996 Delfín Filip
1995 Královská ryba (TV film)
1994 In Search of Dr. Seuss (TV film)
1993 Slepý bod (TV film)
1991 Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho (TV film)
1990 Modlitba bruslařů
Příběh služebnice
1987 Shromáždění starých mužů (TV film)

TV seriály

2020 Deputy (TV seriál)
10-8 Agency (E12)
10-8 Paperwork (E11)
10-8 School Ties (E10)
další epizody (8)
2019 Odhalení (TV seriál)
A Whole New World (E06)
Plan B (E05)
Stay Inside (E04)
další epizody (6)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Za vším hledej Gravese (S01E02)
Ďábelsky božský, božsky ďábelský (S01E01)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
What Part of No? (S02E10)
Save a Horse, Ride a Cowboy (S02E09)
Heaven's Just a Sin Away (S02E08)
další epizody (10)
2012 Drsný šerif (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Drag Me to Hell (S05E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nic není jisté (S08E16)
2011 Ochrana svědků (TV seriál)
Something Borrowed, Something Blew Up (S04E13)
Provo-Cation (S04E11)
Girls, Interrupted (S04E10)
další epizody (6)
2010 Ochrana svědků (TV seriál)
WitSec Stepmother (S03E12)
Her Days Are Numbered (S03E10)
Death Becomes Her (S03E09)
další epizody (7)
2008 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zase volná (S04E17)
Právo na obranu (S04E16)
Jak řekla matka (S04E15)
další epizody (8)
2007 Zoufalé manželky (TV seriál)
Něco se blíží (S04E09)
Dávná minulost (S04E08)
Nesuď knihu podle obálky (S04E07)
další epizody (22)
2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Zázračná píseň (S03E10)
Malé královny krásy (S03E09)
Děti a Art (S03E08)
další epizody (23)
2005 Zoufalé manželky (TV seriál)
Návrat domů (S02E10)
Takhle ano, takhle ne (S02E09)
Slunce nikdy nezapadne (S02E08)
další epizody (23)
2004 Zoufalé manželky (TV seriál)
Vrať se ke mně (S01E10)
V podezření (S01E09)
Vinni (S01E08)
další epizody (10)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
1994 Tak tohle je můj život (TV seriál)
Pilot (E01)
1987 Vietnam War Story (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1995 Living Sea, The
1992 MGM: When the Lion Roars (TV seriál)
1989 John Huston: The Man, the Movies, the Maverick
1983 Flyers

Producentská filmografie

TV seriály

2006 Zoufalé manželky (TV seriál)
Tudy cesta nevede (S02E16)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky