Reklama

Reklama

VOD (1)

Sympatická mladá žena Helen Baring a její neméně sympatický manžel Jackson se krátce po svatbě rozhodnou, že stráví Vánoce na ranči v Kentucky, kde žije Jacksonova matka Martha. Mají pro ni báječnou novinu, protože Helen je těhotná. Oba doufají, že nastávající babička bude mít radost. Jenže skutečnost je poněkud jiná. Martha je totiž posedlá představou, že Helen je její sokyně, která se ji snaží oloupit o Jacksona. Milovala ho vždy až nezdravě silnou a nekritickou mateřskou láskou. Její posedlost navíc posiluje skutečnost, že její kdysi tak poslušný a hodný syn stojí nyní na straně své manželky. A tak Helen nečekají pohádkové Vánoce, ale děsivá noční můra, protože Martha je odhodlána udělat cokoli, aby se Helen zbavila. Třeba ji i zabít. (TV Nova)

(více)

Recenze (51)

Pajčus 

všechny recenze uživatele

Takový naprosto průměrný film, u kterého jsem vydržel do konce, který mě ničím neurazil a navíc mě dokázal napínat a dokonce i pobavit. Zajímaly by mě jen dvě věci, jak ta Jessica (zákeřná tchyně) stihla vypucovat krví tak zaneřáděnou postel během tak krátké chvilky a k čemu patří popis filmu - já si totiž žádné soutěže krásy ani korunky nevšiml (distributor to zřejmě popletl, protože tohle není jediný server, kde se tento nesmyslný popis objevil)... :-D ()

castor 

všechny recenze uživatele

Gwyneth Paltrow zaznamenala zřejmě svůj vrchol v druhé polovině 90.let, kdy vedle Oscara za Zamilovaného Shakespeara dostávala slušné nabídky na hlavní role (Srdcová sedma, Dokonalá vražda, Talentovaný pan Ripley) a její kariéra nabrala slušivé tempo. Mezi několik zajímavých titulů se toho času vklínil i thriller Hush, známé to téma šílené tchýně, která je posedlá mateřskou láskou ke svému synovi a čerstvou snachu považuje za nebezpečnou sokyni v jeho pozornosti. Několik zajímavých momentů nám dovolí zapomenout, jak stroze a hloupě jsou karty rozdané, přesto ve jménu obecné pravdy, že nastávající snachy se budoucím tchýním nikdy příliš nezamlouvají, tu máme nezávadné drama, které si už podruhé nezopakujete!! ()

Reklama

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Tchyně někdy mají své mouchy, ale když se vás pokoušejí zabít, tak to už přestává být sranda... Thriller, který je thrillerem až ve druhé polovině, kdy se začne něco dít. Do té doby spíš romantika. Příběh ale nebyl špatně vystavěný a nebýt několika zbytečně hloupých pasáží a příliš upjaté a přehrávající Jessiky Lange, v hodnocení bych přidal. Takhle jen velice slabé tři hvězdičky a 50%. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Takové pěkné domácí psycho...a výkon té svině Langeové je ještě umocněn příznačně hnusným dabingem, ani nevím v podání koho. Jde z toho po těle fakt nepříjemný pocit, když si člověk uvědomí, jak může někdo v rámci svého fanatismu dojít tak daleko, jako místní paní tchýně se skříní narvanou kostlivci k prasknutí................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Ralna 

všechny recenze uživatele

Sólo pro geniální Jessicu! Zato Johnathon Schaech je ten nejmizernější herec, jakého jsem kdy viděla. Film chvílemi těžká Steelová, na skok zavítal pan Hitchcock, do toho pár neopakovatelných záběrů (Jessica Lange plačící v kuchyni na zemi a vzdalující se kamera za lítací dveře...). Když to všechno sečteme, máme tu průměrný film, který ale stojí za vidění. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy Helen (Gwyneth Paltrow) ukazuje Alici (Nina Foch) fotografii, je fotografie vzhůru nohama. V dalším záberu je ale již správně. (..Lucas..)
  • Film byl dokončen již roku 1996, ale na DVD byl uveden až o dva roky později. (..Lucas..)

Reklama

Reklama