foto

Denis Sebbah

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Arrête ton cinéma!
Primaire
2015 Pension complète
2013 Dangereuses retrouvailles (TV film)
Le Week-End
2012 Jeux dangereux (TV film)
2011 Le temps du silence (TV film)
2010 Gendre idéal 2, Le (TV film)
2009 Choix de Myriam, Le (TV film)
2008 Coluche, příběh jednoho chlápka
2007 Poslední gang
2006 Je me fais rare
2005 Enfant de personne, L' (TV film)
Ze film
2004 Un petit garçon silencieux (TV film)
Životní role
2003 France Boutique
2001 Marathon du lit, Le (TV film)
2000 Cours toujours
Envol, L'
1998 Divorce sans merci (TV film)
1996 Nous sommes tous des anges
1995 Les Cent et une nuits de Simon Cinéma
1994 Un jour avant l'aube (TV film)

TV seriály

2019 Double je (TV seriál)
2016 Vesnice ve Francii (TV seriál)
28-10-0-1 (S07E10)
2014 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Svoboda (S06E12)
Zatýkání (S06E11)
Zákon touhy (S06E10)
další epizody (5)
2013 Détectives (TV seriál)
Tiger Lily, quatre femmes dans la vie (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Zatýkání (S05E05)
Zrod vůdce (S05E03)
Nucená práce (S05E01)
2012 Clash (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Propuštění (S04E06)
Únik (S04E04)
Nedostatek jídla (S04E02)
další epizody (4)
2011 Platane (TV seriál)
Paradise kemp (TV seriál)
Trou de mémoire (S03E05)
2009 Drôle de famille! (TV seriál)
Vesnice ve Francii (TV seriál)
Riziko smrti (S02E05)
Tvé jméno zní židovsky (S02E04)
2008 Bougon, Les (TV seriál)
Revivre (TV seriál)
2004 Vénus & Apollon (TV seriál)
2003 Et toc! (TV seriál)
2002 Groupe flag (TV seriál)
2001 Algérie des chimères, L' (TV seriál)
Les redoutables (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Případ eutanázie (S09E08)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace