foto

Martha Smith

  • nar. 16.10.1952 (66 let)
    Cleveland, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Futile and Stupid Gesture
2009 Seduction of Dr. Fugazzi, The
2007 Loveless in Los Angeles
2003 Hotel (TV film)
Where Are They Now?: A Delta Alumni Update
1991 To the Moon, Alice (TV film)
1987 Vysíláme zprávy
1982 Blood Link
1980 Alex and the Doberman Gang (TV film)
1979 Ebony, Ivory and Jade (TV film)
1978 Zvěřinec časopisu National Lampoon
1976 Podzimní vítr

TV seriály

2010 Obhájci (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
2003 Kingpin (TV seriál)
Oliver Beene (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Swamp Thing (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1984 Divorce Court (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1981 Love, Sidney (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Taxi (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2015 Drunk Stoned Brilliant Dead: The Story of the National Lampoon

TV pořady

1996 The Dr. Susan Block Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace