foto

Robert Urquhart

  • nar. 16.10.1921
    Ullapool, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 21.3.1995 (73 let)
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Tamer Tamed
1994 Master of the Moor (TV film)
1988 Testimony
1987 Playing Away
The Kitchen Toto
1986 Sharma and Beyond
1985 Hitlerova SS: Portrét zla (TV film)
Neklidní rodáci
1984 P'tang Yang Kipperbang (TV film)
1981 Dollar Bottom, The
1980 A Tale of Two Cities (TV film)
Children of the Full Moon (TV film)
Žoldáci
1979 Father's Day (TV film)
1976 Gator
1972 Nightmare
Reporters, The (TV film)
1970 Rodinné pouto
The Looking Glass War
1969 Letka Moskytů
1968 Devil's Piper, The (TV film)
Limbo Line, The
The Syndicate
1963 55 dní v Pekingu
Break, The
Murder at the Gallop
1961 She Died Young (TV film)
1960 Buldočí plémě
Danger Tomorrow
Foxhole in Cairo
Trouble with Eve
1958 Dunkirk
1957 Frankensteinova kletba
Yangtse Incident: The Story of H.M.S. Amethyst
1956 You Can't Escape
1955 The Warriors
1954 Golden Ivory
Happy Ever After
Isn't Life Wonderful!
1953 House of the Arrow, The
Knights of the Round Table
1952 Paul Temple Returns
Tread Softly
You're Only Young Twice

TV seriály

1985 Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
1983 The Old Men at the Zoo (TV seriál)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Brideshead Revisited (E11)
1980 Jistě, pane ministře (TV seriál)
Konečné rozhodnutí (S01E04)
1979 Quest of Eagles (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Zvířený prach (S02E08)
1974 Inheritors, The (TV seriál)
The Aweful Mr. Goodall (TV seriál)
1972 The Frighteners (TV seriál)
Old Comrades (E06)
The Man Outside (TV seriál)
The Pathfinders (TV seriál)
1967 Seven Deadly Virtues (TV seriál)
1965 Jury Room (TV seriál)
1961 Jango (TV seriál)

Dokumentární

2012 Frankenstein Reborn: The Making of a Hammer Classic - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky