foto

Frank Skinner

  • nar. 28.1.1957 (63 let)
    West Bromwich, West Midlands, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 The Five(ish) Doctors Reboot (TV film)
2010 Huge
2009 Jam
2007 The Big Fat Anniversary Quiz (TV film)
2000 Cinderella (TV film)
1999 The Flint Street Nativity (TV film)
1998 More Unseen Fantasy Football: The Phoenix Years
1996 Unseen Fantasy Football
1994 Fantasy Football: The Video
Woodcock (TV film)

TV seriály

2017 Městské legendy (TV seriál)
2016 National Treasure (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2015 Playhouse uvádí (TV seriál)
Mizerové (S04E03)
2014 Pán času (TV seriál)
Mummy on the Orient Express (S08E08)
2012 The Last Leg (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
The Bubble (TV seriál)
2009 You Have Been Watching (TV seriál)
2004 Shane (TV seriál)
2000 Baddiel & Skinner Unplanned (TV seriál)
Time Gentlemen Please (TV seriál)
1997 Harry Hill (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1992 Blue Heaven (TV seriál)
Bunch of Five (TV seriál)

Dokumentární

2020 King Rocker
2018 Travel Man: 48 Hours in... (TV seriál)
Zurich (S07E01)
2016 Dying Laughing
2014 Doctor Who Extra (TV seriál)
2011 Frank Skinner on George Formby (TV film)
QI Genesis (TV film)
2003 Imagine (TV seriál)
2001 Frank Skinner on Frank Skinner (TV film)
1976 Everyman (TV seriál)
1964 Horizon (TV seriál)
1953 Panorama (TV seriál)

Divadelní záznam

2001 Baddiel & Skinner Unplanned Live from London's West End (divadelní záznam)
1998 Frank Skinner Live in Birmingham (divadelní záznam)
1996 Frank Skinner Live at the London Palladium (divadelní záznam)
1994 Frank Skinner Live at the Apollo (divadelní záznam)
1992 Frank Skinner Live (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 More Unseen Fantasy Football: The Phoenix Years
1996 Unseen Fantasy Football
1994 Fantasy Football: The Video

TV seriály

2017 Městské legendy (TV seriál)
2004 Shane (TV seriál)
2000 Baddiel & Skinner Unplanned (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1992 Blue Heaven (TV seriál)

Dokumentární

2011 Frank Skinner on George Formby (TV film)
2001 Frank Skinner on Frank Skinner (TV film)

TV pořady

2010 Frank Skinner's Opinionated (TV pořad)
1997 Unseen Frank Skinner TV Show, The (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)

Divadelní záznam

2001 Baddiel & Skinner Unplanned Live from London's West End (divadelní záznam)
1998 Frank Skinner Live in Birmingham (divadelní záznam)
1996 Frank Skinner Live at the London Palladium (divadelní záznam)
1994 Frank Skinner Live at the Apollo (divadelní záznam)
1992 Frank Skinner Live (divadelní záznam)

Skladatelská filmografie

TV seriály

1985 EastEnders (TV seriál)

TV pořady

1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)

Host

TV pořady

2015 Bring the Noise (TV pořad)
Úkolář (TV pořad)
2014 The Feeling Nuts Comedy Night (TV pořad)
The Great British Bake Off: An Extra Slice (TV pořad)
2012 Don't Sit In The Front Row (TV pořad)
Sunday Brunch (TV pořad)
2010 Frank Skinner's Opinionated (TV pořad)
2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
Genius (TV pořad)
2008 What The Dickens? (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
Would I Lie to You? (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2005 Mock the Week (TV pořad)
2004 The Culture Show (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
2002 Sport Relief (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
TV Burp (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1998 Who Wants to Be a Millionaire (TV pořad)
1997 Unseen Frank Skinner TV Show, The (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1995 Frank Skinner Show, The (TV pořad)
They Think It's All Over (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
Stars In Their Eyes (TV pořad)
The Word (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1978 The South Bank Show (TV pořad)
1971 Parkinson (TV pořad)
1970 Question of Sport, A (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1964 Match of the Day (TV pořad)
Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky