Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se padesáté výročí Doktora Who a pro Sylvestera McCoye, Colina Bakera a Petera Davisona vyvstává jedna podstatná otázka – budou v něm hrát? Zpočátku si myslí, že je to samozřejmostí. Přeci jen jsou bývalými Doktory Who, a tak není snad žádný pochyb, že se v něm objeví. Když se jim ale nikdo neozývá, začnou mít pochybnosti. Ty pak přerostou ve strach, který je donutí zavolat do BBC a nabídnout se s tím, že by si byli ochotní si zahrát ve speciálu k padesátému výročí. Ačkoliv tak otravují info-linku nepřetržitě déle jak dva dny a vysedávají neustále u telefonu v naději, že jim někdo zavolá, nedočkají se žádného úspěchu. Rozhodnou se protestovat, ale brzy zjistí, že jediná cesta vede přímo. Do středu samotného natáčení speciálu k padesátému výročí. Zasáhnout a vnutit se. To je jejich povinnost. Ať už jsou současnými hlavními hvězdami Matt Smith a David Tennant, oni jsou stále Doktory Who. A mají právo se ve speciálu objevit... (P. J. D.)

(více)

Recenze (22)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

The Day of the Doctor je samozřejmě parádní záležitost, zážitek a bla bla bla, ale jestli někdo sklonil fenoménu Doctor Who opravdu trefnou poklonu, tak je to potom Peter Davison, jeden z původních Pánů času, jehož fiktivní dokument a jakási vzpoura "starých" Doctorů ohledně toho, že se do výročního speciálu nedostali, je neskutečná bžunda (včetně všech těch cameo roliček). A jestli jsem si doteď myslel, že se, když mám klasické díly momentálně rozkoukané, nejvíc těším na Toma Bakera, tak Peter Davison mě malinko vytrhl z omylu, jeho Doctor bude určitě zabiják :-) A už vím, koho chci jako budoucí companion- Olivii Coleman (když už teda, dle svých vlastních slov, hraje úplně ve všem :-). ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky, kteří vědí, že číslování u jednotlivých Doctorů není jen tak zbůhdarma .A že Doctor, to není jen Chris, David a Matt, ale i banda úžasných vtipných (a pokud jde o Paula McGanna i zatraceně dobře vypadajících) chlápků. Pokud je znáte, víte kdo si koho vzal a kdo kde co právě natáčí, tak vás čeká výborná půlhodina. U některých částí jsem doslova brečela smíchy. ()

Reklama

The M 

všechny recenze uživatele

Ak poznáte aspoň 95% ľudí, ktorí sa v tomto filmíku objavili, jedná sa o dokonalú zábavu. Vďaka výročnému špeciálu, dráme o vzniku seriálu a aj práve vďaka tomuto kúsku, možno povedať, že 50. výročie seriálu Doctor Who stálo za to. Peter Davison má odo mňa veľkú poklonu, keďže to celé vymyslel a zakomponoval do toho... takmer všetkých. A keď sa tam ukázal Peter Jackson, od nadšenia som takmer vyskočil na strop. Úžasné! :) ()

venalce 

všechny recenze uživatele

Všechno, co vám chybělo v The Day of the Doctor. Čím víc znáte pozadí natáčení Doctora Who, tím více si to užijete. Šokující odhalení ohledně Johna Barrowmana, Tennantovic klika a Sylvestr McCoy neustále otravující s tím, že hraje v Hobitovi (možná přijde i Gandalf), to všechno podané s humorem Britům vlastním. Pro fanoušky Doctora Who povinnost. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Splnění mého snu o tom, jak si jednou Peter Davison, David Tennant a Georgia Moffett udělají legraci z toho, jak pohádkově vypadají jejich rodinné vazby pro nás fanoušky. V kombinaci se zpívajícím Barrowmanem a fanboyovským Daviesem perfektní jednohubka pro všechny, kteří v Doctorovi vidí dostatečně daleko za televizní oponu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • V první scéně. ve které se objeví Sylvester McCoy, je možné vidět, že na sobě má tričko Hobita, ve kterém si zahrál roli čaroděje Radagasta. (Beckett51)
  • V prvých minútach tohto krátkeho filmu môžeme vidieť Georgiu Moffet - dcéru Petra Davisona (5. Doktor) a manželku Davida Tennanta (10. Doktor), ako je zmrzlinu so zelerom. Práve zeler bol súčasťou kostýmu 5. Doktora - jej otca. (The M)
  • Na konci snímku se objevuje část filmu Doctor Who: The Day of the Doctor. Je tím pádem jasné, že trojice narušovala právě tvorbu tohoto filmu. (P. J. D.)

Reklama

Reklama