foto

Kai Fischer

  • nar. 18.3.1934 (85 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Filmpioneers
Gefangen
1999 Der Einstein des Sex
1988 Tatort - Salü Palu (TV film)
1984 Kassensturz
1980 Holocaust parte seconda: i ricordi, i deliri, la vendetta
1979 Lena Raisová
Welt in jenem Sommer, Die (TV film)
1978 Elfriede (TV film)
1977 Hadí vejce
Halbe-Halbe
1975 Armer Richard (TV film)
Das Double (TV film)
Výstřih vzadu
1974 Der Verrat (TV film)
Sündige Kleinstadt, Die
1973 Desaster (TV film)
Studio legale per una rapina
1972 Paura
Strach brankáře při penaltě
1970 Immer bei Vollmond
Josefína Mutzenbacher
1968 Nichten der Frau Oberst, Die
1967 Anónima de asesinos
Die große Postraub
Jetzt schlägt's 13 (TV film)
La isla de la muerte
1966 Der Würger vom Tower
Velká vlaková loupež (TV film)
1965 Das Strafquartett: Ein Knastical (TV film)
1964 Das Wirtshaus von Dartmoor
Le pistole non discutono
Zimmer 13
1962 Útěk z Východního Berlína
1961 ...denn das Weib ist schwach
1960 Freddy und die Melodie der Nacht
Too Hot to Handle
Ďábelský klub
1959 Filles de nuit, Les
Lockvogel der Nacht
Mädchen für die Mambo-Bar
Skandal um Dodo
Tempi duri per i vampiri
1958 Der veruntreute Himmel
Grabenplatz 17
Herz ohne Gnade
Hospoda ve Spessartu
Madeleine Tel. 13 62 11
Schwarze Nylons - Heiße Nächte
1957 Dívka ze saliny
Für zwei Groschen Zärtlichkeit
Ich war ihm hörig
Wetterleuchten um Maria
1956 Das Bad auf der Tenne
Holiday am Wörthersee
Ich und meine Schwiegersöhne
Manželství Dr. Danwitze
1955 Oh, diese lieben Verwandten
Unternehmen Schlafsack

TV seriály

1990 Liebesgeschichten (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Ausflug zum Vater (TV seriál)
1982 Familien-Bande (TV seriál)
1979 Die Protokolle des Herrn M (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1976 Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
Notsignale (TV seriál)
Partner gesucht (TV seriál)
1975 Dein gutes Recht (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Sergeant Berry (TV seriál)
1972 Okay S.I.R. (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Salto mortale (TV seriál)
1968 Babeck (TV seriál)
1963 Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1963 Die Karte mit dem Luchskopf (TV seriál)

Host

TV pořady

1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
Gut gefragt ist halb gewonnen (TV pořad)
Vergißmeinnicht (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)
1956 ARD-Fernsehlotterie - Ein Platz an der Sonne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky