foto

Tom McCullagh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Morgan
The Truth Commissioner (TV film)
2015 Proč zabili Ježíše (TV film)
2014 Robot Overlords
2013 Amor en su punto
Hvězda kriminálu
Wodehouse in Exile (TV film)
2012 Chňapáci
Keith Lemon: The Film
2011 Je třeba zabít Bona
2009 Záře duhy
2008 Hlad
2007 Jak zkrotit důchodce
Tajemství prstenu
2006 Pustina
Richard Sharpe - Nebezpečné poslání (TV film)
2005 Heidi
Mocný Kelt
2004 Mickybo a já
2003 Hoši z County Clare
2001 Vražedná místa: Fotografovo křeslo (TV film)
Vražedná místa: Království kostí (TV film)
Vražedná místa: Pacientčiny oči (TV film)
Vražedná místa: Taktika bílého jezdce (TV film)
2000 Jedna za druhou
Vražedná místa: Doktor Bell - temné začátky Sherlocka Holmese (TV film)
1997 A Further Gesture
Bumping the Odds (TV film)
1996 Gold in the Streets
1995 Runway One (TV film)

TV seriály

2020 Raised by Wolves (TV seriál)
2019 Dublin Murders (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 The Woman in White (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2017 Paula (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2016 My Mother and Other Strangers (TV seriál)
God Rest You Merry (E05)
Vera (E04)
The Price (E03)
další epizody (5)
2013 The Fall (TV seriál)
2011 V utajení (TV seriál)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
Invisibles, The (TV seriál)
2004 Pulling Moves (TV seriál)
2002 Any Time Now (TV seriál)
2001 Rebel Heart (TV seriál)
1999 Eureka Street (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1991 So You Think You've Got Troubles (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky