foto

Chris Overton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pride
2005 Oliver Twist
2004 Fantom opery
2001 Harry Potter a Kámen mudrců

TV seriály

2013 Drifters (TV seriál)
WPC 56 (TV seriál)
2012 Prisoners Wives (TV seriál)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
2008 Hollyoaks Later (TV seriál)
2004 The Brief (TV seriál)
The Mysti Show (TV seriál)
2003 Big Read, The (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)
Královnin nos (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace