foto

Hélène Alexandridis

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Monsieur Paul (TV film)
2015 Mikrob a Gasoil
2014 Elle l'adore
2013 100% cachemire
Suzanne
2007 La clef
2006 Lady Chatterley
2005 Je ne suis pas là pour être aimé
2004 Les Revenants
2003 Jedna z nás
2000 La laïque (TV film)
1999 Brigade des mineurs (TV film)
La nouvelle Ève
1993 Linge sale, Le
1991 Caroline et ses amies
1988 Enfance de l'art, L'
1987 Le panorama
1986 Thérèse

TV seriály

2017 Dix pour cent (TV seriál)
Juliette (S02E06)
2016 Policajtka Barbie (TV seriál)
Jaká matka, taková dcera (S04E06)
Co oči nevidí, srdce nebolí (S04E05)
2009 Černá série (TV seriál)
2006 L'état de Grace (TV seriál)
1999 Žena v taláru (TV seriál)
1996 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Silence... hôpital (S02E01)
Julie Lescautová (TV seriál)
Mrtvola na kolejích (S05E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace