foto

Herb Wallerstein

  • nar. 28.11.1925
    New York, USA
  • zem. 29.9.1985 (59 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1977 Snowbeast (TV film)

TV seriály

1977 Oregon Trail, The (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Tabitha (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
Swiss Family Robinson (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
1971 Bearcats! (TV seriál)
1970 Nancy (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Vetřelec v mém těle (S03E24)
Koho chtějí bohové zničit (S03E16)
Ta, která přetrvá (S03E14)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Síť Tholianů (S03E09)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1963 The Farmer's Daughter (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace