foto

Charles Regnier

  • nar. 22.7.1914
    Fribourg, Švýcarsko
  • zem. 13.9.2001 (87 let)
    Bad Wiessee, Bayern, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Die Unberührbare
1998 Hledání Jantarové komnaty
1997 Angeschlagen (TV film)
1995 Glück auf Kredit (TV film)
1991 Stein und Bein (TV film)
1989 Jenseits von Blau
1988 Passagier - Welcome to Germany, Der
1986 Rosa Luxemburg
1984 Mann wie EVA, Ein
1983 Der Schnüffler
Die wilden Fünfziger
1982 Shalom Pharao
1980 Fabian
Teegebäck und Platzpatronen (TV film)
Wer anderen eine Grube gräbt (TV film)
1978 Ängste des Dr. Schenk, Die (TV film)
1977 Biest, Das (TV film)
Hadí vejce
1975 Comenius (TV film)
1974 Stepní vlk
1973 Tod auf der Themse (TV film)
Vier Fenster zum Garten (TV film)
1972 Stoff, aus dem die Träume sind, Der
1971 Die Münchner Räterepublik (TV film)
Nacht von Lissabon, Die (TV film)
Oliver (TV film)
Olympia - Olympia (TV film)
Preußen über alles... - Bismarcks deutsche Einigung (TV film)
1970 Die 13 Monate (TV film)
Hier bin ich, mein Vater (TV film)
Lerne Lachen ohne zu weinen (TV film)
Mein Freund Harvey (TV film)
Ohrfeigen
Unter den Dächern von St. Pauli
1969 Konference zvířat
1968 Kachna zazvoní v 7.30
1967 Josephine (TV film)
Marat - Sade
Run Like a Thief
1966 Alle mal herhören, auch die, die schwerhören..! (TV film)
Arzt stellt fest..., Der
Avec la peau des autres
Caligula (TV film)
Der Würger vom Tower
Grieche sucht Griechin
Marquis de Sade oder 'Die Peitsche der Vernunft' (TV film)
1965 Báječná Angelika
Corrida pour un espion
Das Leben des Horace A.W. Tabor - Ein Stück aus den Tagen der letzten Könige (TV film)
DM-Killer
El marqués
Pleins feux sur Stanislas
Studie strachu
Výstřely v tříčtvrtečním taktu
1964 Angelika, markýza andělů
Der Prozeß Carl von O. (TV film)
In der Sache J. Robert Oppenheimer (TV film)
Odsouzeni k hříchu
1963 Banánová slupka
Der Fluch der gelben Schlange
Der Unsichtbare
Ein Alibi zerbricht
Große Liebesspiel, Das
Lásce se musíte učit
Morálka 63
Povedení strejcové
Schwarze Abt, Der
Zázračná záchrana bílých hřebců
1962 Das Testament des Dr. Mabuse
Der Marquis von Keith (TV film)
Freud - Tajná vášeň
Ich kann nicht länger schweigen
Julie, ty jsi kouzelná
Lulu
The Counterfeit Traitor
Wenn beide schuldig werden
1961 Bankraub in der Rue Latour
Die Ehe des Herrn Mississippi
Chikita
L'Affaire Nina B.
The Secret Ways
1960 Bal des espions, Le
Der Herr mit der schwarzen Melone
Emilia Galotti (TV film)
Mystères d'Angkor - 1ère partie, Les
Mystères d'Angkor - 2ème partie, Les
1959 Bei Anruf - Mord (TV film)
Der Rest ist Schweigen
Johanna aus Lothringen (TV film)
Krásná lhářka
Kriegsgericht
The Journey
1958 A Time to Love and a Time to Die
Der Page vom Palast-Hotel
Grabenplatz 17
Sag ja, Mutti
Solange das Herz schlägt
Taiga
1957 Banktresor 713
Die Kraft und die Herrlichkeit (TV film)
El Hakim
Königin Luise
Unter Palmen am blauen Meer
1956 Anastasia - Die letzte Zarentochter
Beichtgeheimnis
Ein Herz kehrt heim
Heute heiratet mein Mann
Kitty a velký svět
Magic Fire
1955 Alibi
Banditen der Autobahn
Das Forsthaus in Tirol
Die Frau des Botschafters
Die Toteninsel
Ein Mann vergißt die Liebe
Gestatten, mein Name ist Cox
Heldentum nach Ladenschluß
Himmel ist nie ausverkauft, Der
Oasis
San Salvatore
Unternehmen Schlafsack
Zwei blaue Augen
1954 Admirál Canaris: Život pro Německo
Clivia
Das Phantom des großen Zeltes
Dieses Lied bleibt bei Dir
Die Stadt ist voller Geheimnisse
Ein Leben für Do
Hexe, Die
Konsul Strotthoff
Rittmeister Wronski
Sauerbruch - Das war mein Leben
1953 Der Kaplan von San Lorenzo
Straßenserenade
1952 Der große Zapfenstreich
Gefangene Seele
Ich heiße Niki
1951 Decision Before Dawn
Die Tat des Anderen
1950 Königskinder
1949 Das Geheimnis der roten Katze
Ruf, Der

TV seriály

1993 Liebe ist Privatsache (TV seriál)
Wie Pech und Schwefel (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1990 Liebesgeschichten (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1971 Das Messer (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Babeck (TV seriál)
1967 Liebesgeschichten (TV seriál)
1966 Auf der Lesebühne der Literarischen Illustrierten (TV seriál) - vyp.

Režijní filmografie

Filmy

1962 Wetter veränderlich (TV film)

TV seriály

1969 Der Kommissar (TV seriál)
1966 Auf der Lesebühne der Literarischen Illustrierten (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Der nächste, bitte (TV film)
1962 Wetter veränderlich (TV film)
1961 ...und wer küsst mich?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace