foto

Heiner Lauterbach

  • nar. 10.4.1953 (68 let)
    Kolín nad Rýnem, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Hannes
2020 Enkel für Anfänger
Es ist zu deinem Besten
Meister des Todes 2 (TV film)
2019 Bouřlivé léto
Ihr letzter Wille kann mich mal! (TV film)
Případ Collini
Továrna na sny
2018 Kalte Füße
Saat des Terrors (TV film)
Unzertrennlich nach Verona (TV film)
2017 Gift (TV film)
Unter deutschen Betten
2016 Beste Feinde (TV film)
Frauen
Spuren der Rache (TV film)
Vítejte u Hartmannů
Život v utajení (TV film)
2015 Die Udo Honig Story (TV film)
Letzte Ausfahrt Sauerland (TV film)
Obchodníci se smrtí (TV film)
V8 - Pomsta Nitros
Weihnachtsmänner (TV film)
2014 O synkovi, který se učil bát (TV film)
Wir sind die Neuen
2013 Der blinde Fleck – Das Oktoberfestattentat
Ein schmaler Grat
Einfach die Wahrheit (TV film)
Harms
Schlussmacher
Stalingrad
Všichni na start
Černá díra (TV film)
2012 Doppelgängerin (TV film)
Mass Destruction
Ochránce
Reality XL
Vatertage - Opa über Nacht
2011 Hindenburg (TV film)
2010 Chefinspektor Ochajon - Mörderischer Besuch (TV film)
Sněhová bouře (TV film)
2009 Chefinspektor Ochajon - Die Seele eines Mörders (TV film)
Kuře s ušima
Sopka (TV film)
2008 Atentát na papeže (TV film)
Zkáza lodi Gustloff (TV film)
Zúčtování (TV film)
2007 Das Glück am anderen Ende der Welt (TV film)
Dvojí výkupné (TV film)
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
Drážďany (TV film)
2005 Andersrum (TV film)
In Liebe eine Eins (TV film)
Jantar nosí štěstí (TV film)
2004 Ein seltsames Paar (TV film)
Zwei Männer und ein Baby (TV film)
2003 Africká láska (TV film)
Hledám impotentního muže
Im Namen des Herrn (TV film)
Treibjagd (TV film)
Život na rozcestí (TV film)
2002 666 - Traue keinem, mit dem Du schläfst!
Vražedná schůzka - Stopa vede do Palmy (TV film)
2001 Der Verleger (TV film)
Experiment
2000 Marlene
Neštěkej, Tefko (TV film)
Osvícení zaručeno
Zwei Asse und ein König (TV film)
1999 St. Pauli Nacht
Země hojnosti
1998 Der Campus
Der dreckige Tod (TV film)
Eisbär, Der
Hledání Jantarové komnaty
O jeden hřích navíc (TV film)
Opernball (TV film)
Tödliche Diamanten (TV film)
1997 Der Skorpion (TV film)
Rossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schlief
1996 Das Mädchen Rosemarie (TV film)
Das Superweib
1995 Das Wunschkind
1994 Charlie & Louise - Das doppelte Lottchen
Nicht nur der Liebe wegen (TV film)
1993 Ebbies Bluff
1991 Dieci giorni tutto compreso (TV film)
Von Gewalt keine Rede (TV film)
1989 African Timber
Bangkok Story
Bodo
Liebe, Tod und Eisenbahn (TV film)
Umwege nach Venedig
1988 Doktor Ignác Semmelweis (TV film)
Ich und Er
1986 Paradies
Zwei Reisen mit Flesch (TV film)
Záměna (TV film)
1985 Frau für gewisse Stunden, Eine
Gespinst, Das (TV film)
Kolp
Muži
Nur Frauen, kein Leben
1977 Schulmädchen-Report 11: Probieren geht über Studieren
1976 Schulmädchen-Report 10: Irgendwann fängt jede an
1975 Schulmädchen-Report 9: Reifeprüfung vor dem Abitur

TV seriály

2020 Unter Freunden stirbt man nicht (TV seriál)
Ella (E04)
Joachim (E03)
Friedrich (E02)
další epizody (4)
2018 Kleine Sünden (TV seriál)
Süßer Rausch (E03)
Mein sündiges Leben (E02)
2017 Rozdělení II (TV seriál)
Traum von Frühling (E03)
Frieden aus Stein (E02)
Schatten des Krieges (E01)
2015 Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
Moje země, tvoje země (E03)
Vyvlastnění (E02)
Ráno po válce (E01)
2014 Add a Friend (TV seriál)
Neues Leben, neues Glück (S03E10)
Stein, für Stein, für Stein (S03E09)
Turm der Liebe (S03E08)
2007 Mitten im Leben (TV seriál)
2006 Donna Leonová (TV seriál)
Konečná stanice Benátky (E11)
2004 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Vergangene Sünden (E02)
2002 Affäre Semmeling, Die (TV seriál)
1997 Místo činu (TV seriál)
Mord hinterm Deich (S28E14)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
Kopfjäger (E05)
Lautlose Geschäfte (E04)
Das Chamäleon (E03)
další epizody (5)
1994 Faust (TV seriál)
1993 Místo činu (TV seriál)
Flucht nach Miami (S24E07)
1991 Místo činu (TV seriál)
Wer zweimal stirbt (S22E03)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Die schnelle Gerdi (TV seriál)
1987 Duett in Bonn (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1986 Místo činu (TV seriál)
Výměna (S17E04)
1981 Ein Stück von Euch (TV seriál)

Divadelní záznam

2016 GOLD. Der Film der Nibelungen (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Andersrum (TV film)

TV seriály

1987 Eurocops (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Andersrum (TV film)

TV seriály

1987 Eurocops (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Frauen
Spuren der Rache (TV film)
2005 Andersrum (TV film)

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 Frauen

Host

TV pořady

2017 Das Quiz der wilden Supertiere (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2014 Quizduell (TV pořad)
2013 Circus Halligalli - Best of (TV pořad)
Das ist Spitze! (TV pořad)
2011 Dalli Dalli (TV pořad)
2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
2007 Das unglaubliche Quiz der Tiere (TV pořad)
2003 Die 10… (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1994 Höchstpersönlich (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky