foto

Ian McCamy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La Lutte des classes
2018 Utop se, nebo plav
2017 Diane a les épaules
Gauguin
Marvin
Stars 80, la suite
2014 Fotbalová vášeň
Grace, kněžna monacká
Rosemary's Baby (TV film)
2013 Jimmy P.
2012 Cosi je ve vzduchu
Láska všemi deseti
2011 Ministr
Ni Vu, Ni Connu (TV film)
Vítejte na palubě

TV seriály

2019 Chérif (TV seriál)
Cherif, fais-moi peur (S06E04)
2018 Kepler(s) (TV seriál)
Au pays qui te ressemble (E06)
2017 Mise Odysseus (TV seriál)
Orage (S01E10)
Faute (S01E07)
Irène (S01E06)
další epizody (6)
2014 Résistance (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2011 Platane (TV seriál)
2010 Interpol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky