foto

Billy Milton

  • nar. 8.12.1905
    Paddington, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.11.1989 (83 let)
    Denville Hall, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Sweet William
1968 Hot Millions
Mrs. Brown, You've Got a Lovely Daughter
1965 Devils of Darkness
1964 Who Was Maddox?
1963 Heavens Above!
Hrdina malého světa
The Set Up
1939 Yes, Madam?
1938 Saturday Night Revue
1937 Aren't Men Beasts!
Last Chance, The
Spring Handicap
The Dominant Sex
1936 King of the Castle
Once In a Million
Someone at the Door
Star Fell from Heaven, A
1935 Music Hath Charms
1933 Three Men in a Boat
1932 Couturière de Lunéville, La
1931 Bull Rushes
The Great Gay Road
1930 The Man from Chicago
Young Woodley

TV seriály

1983 Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
1974 Second Time Around (TV seriál)
1973 Oh, Father! (TV seriál)
Robert's Robots (TV seriál)
1972 Love Thy Neighbour (TV seriál)
My Wife Next Door (TV seriál)
1971 Keep It in the Family (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Poznáváte toho muže? (E20)
1969 Special Branch (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Very Merry Widow, The (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Fire Crackers (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Maupassant (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Sykes and A... (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
Sunday's Child (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

1948 Old Songs for New (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky