foto

Edmund Breon

  • nar. 12.12.1882
    Hamilton, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 1951
    Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1952 At Sword's Point
1951 Věc
1949 Challenge to Lassie
Rope of Sand
1948 Julia Misbehaves
Lassie: Rodné stráně
Okouzlení
1946 Předehra k vraždě
1945 Saratoga Trunk
The Man in Half Moon Street
1944 Americká romance
Bílé útesy doverské
Casanova Brown
Our Hearts Were Young and Gay
Plynové lampy
Žena za výlohou
1940 It Happened to One Man
1938 Američan v Oxfordu
Crackerjack
Dangerous Medicine
Luck of the Navy
Owd Bob
1937 The Return of the Scarlet Pimpernel
1936 Love in Exile
Strangers on Honeymoon
1935 Night Mail
She Shall Have Music
The Divine Spark
1934 Mister Cinders
The Scarlet Pimpernel
1933 Three Men in a Boat
Waltz Time
1932 Leap Year
Women Who Play
1931 Chances
I Like Your Nerve
Uneasy Virtue
1930 On Approval
Patrola
1928 A Little Bit of Fluff
1922 L'écuyère
1919 Barrabas
L'engrenage
L'énigme
Le nocturne
1915 Les vampires
1914 Bout-de-Zan a la gale
Coffret de Tolède, Le
Enfant de la roulotte, L'
Fantômas contre Fantômas
Hôtel de la gare, L'
Illustre Machefer, L'
Jocond, Le
Le faux magistrat
Pâques rouges
Rencontre, La
Severo Torelli
Somnambules, Les
1913 Au gré des flots
Bout-de-Zan au bal masqué
Bout-de-Zan et le cheminot
Bout-de-Zan et le crocodile
Bout-de-Zan et le lion
Browning, Le
Chasseurs de lions, Les
Fantômas - À l'ombre de la guillotine
Juve contre Fantômas
Le mort qui tue
Marche des rois, La
Secret du forçat, Le
Une aventure de Bout-de-Zan
Écrin du rajah, L'
1912 Bébé et le vieux marcheur
Bébé et ses grands-parents
Cassette de l'émigrée, La
Course aux millions, La
Dans la brousse
Noces siciliennes, Les
Oubliette, L'
1911 André Chenier
Le fils de la Sunamite
Trust, ou les batailles de l'argent, Le
1910 La garde-barrière

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace