foto

Gordon Salkilld

  • nar. 9.5.1927
    Pancras, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 17.5.2003 (76 let)
    Sutton, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 V podezření
Zavři mi oči
1978 Playbirds, The
1947 Štvanec

TV seriály

2001 Happiness (TV seriál)
1993 Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
So Haunt Me (TV seriál)
1991 Pět dětí a to (TV seriál)
The Brittas Empire (TV seriál)
1990 Jeeves and Wooster (TV seriál)
Skvělí darebáci (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Navždy zelená (TV seriál)
The Manageress (TV seriál)
1988 Piece of Cake (TV seriál)
Singles (TV seriál)
The Franchise Affair (TV seriál)
The Return of Shelley (TV seriál)
Červený trpaslík (TV seriál)
1986 A Very Peculiar Practice (TV seriál)
David Copperfield (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Ever Decreasing Circles (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
The Prisoner of Zenda (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
No Problem! (TV seriál)
Seaview (TV seriál)
The Baker Street Boys (TV seriál)
1982 Fame Is the Spur (TV seriál)
On the Line (TV seriál)
Stalky & Co. (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
County Hall (TV seriál)
Never the Twain (TV seriál)
Only Fools and Horses.... (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Kelly Monteith (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Potter (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
Rings on Their Fingers (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
The Doombolt Chase (TV seriál)
1977 Marie Curie (TV seriál)
Other One, The (TV seriál)
Sharp Intake of Breath, A (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
Survivors (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
1973 Last of the Summer Wine (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1955 Celebrity Playhouse (TV seriál)
Dixon of Dock Green (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace