foto

Megan Gay

  • nar. 1967
    Napier, Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ein Sommer in Vietnam (TV film)
2016 Gut zu Vögeln
2015 Freistatt
Weak Heart Drop
2014 Fénix
2013 Art Girls
The Missionary (TV film)
Vijay and I
2012 Hannah Arendt
Zu schön um wahr zu sein (TV film)
2011 Hindenburg (TV film)
2010 Tom Atkins Blues
2008 8
Berlin Calling
Speed Racer
2006 Lauf der Dinge
Strach Fay Grimové
2005 Aeon Flux
Jeden den v Evropě
Minutes to Go (studentský film)
V jako Vendeta
2004 Za mořem
1998 Move on up (TV film)
1995 Unbeständig und kühl (TV film)

TV seriály

2018 Just Push Abuba (TV seriál)
Love Assistance (E03)
2013 Lerchenberg (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)

Dokumentární

2014 Deníky 1. světové války (TV seriál)
2007 Svět za 50 let (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace